JACHTHAVEN NAARDEN JAZZ MARINA

Jazz bandjes, foodtrucks en kinderactiviteiten

NAARDEN- Jachthaven Naarden verandert op 20 mei in een Jazz Marina. De jachthaven wordt opgeluisterd door jazz bandjes, leuke foodtrucks en kinderactiviteiten op en aan het water.

Op het intieme en groene havenpark kunnen bezoekers genieten van live muziek, gezellige mensen, lekker eten en drinken. De gezellige marktkraampjes maken de sfeer compleet. En dat allemaal in een decor van een intiem havenpark in combinatie met een  jazzclub.

Om 14.00 gaat het festival van start. Iedereen is welkom om vrijblijvend kennis te maken met diverse watersportactiviteiten. Bezoekers kunnen zelf ervaren hoe leuk watersport is. Er zijn mogelijkheden om te zeilen in een Randmeren boot, te Suppen, of te relaxen in een sloep. Deskundige instructeurs laten zien hoe leuk het is op het water. Ook de kinderen zal het aan niets ontbreken. Er zijn springkussens, waterballen, ze kunnen slacklinen en nog veel meer

Live muziek, eten & drinken
Op het gezellige havenplein staan verschillende kraampjes en foodtrucks met o.a. verse steenoven pizza’s, lamsrack en natuurlijk verse vis. Ook op het podium wordt het genieten met veel live blazers, drums, gitaren en zang. De line-up bestaat uit jazz muzikanten zoals Lorrèn, MRS Hips, Flunk out en Eva Surseine. Meer info over alle artiesten is te vinden op de facebook pagina van Jazz Marina. 

Het sfeervolle havenfestival is een leuk uitje voor het hele gezin en is gratis toegankelijk. Gerrit Gortzak, Havenmanager Jachthaven Naarden: “Dit is de derde keer dat we het havenfestival organiseren. Een soort van ‘open dag’ om kennis te maken met onze jachthaven en te zien hoe leuk het is om hier op of aan het water te vertoeven. We willen dat iedereen zich welkom voelt, met of zonder boot en elke dag van het jaar”

Locatie
Jachthaven Naarden, IJsselmeerweg 6 Naarden.
Direct naast de A1 (Afslag Naarden-Vesting)

Jazz Marina duurt tot 22.00 uur.

92751 92751