COMPACTE GECKO SOUND SPEAKER BESTAND TEGEN WATER

Ideaal aan boord of tijdens suppen

HOUTEN- Telco Accessories B.V., moederbedrijf van mobiele accessoires merken Xtorm en Gecko Covers, breidt uit met het nieuwe merk Gecko Sound.

Gecko Sound heeft op dit moment twee verschillende Bluetooth Speakers in het assortiment; Speaker Square 5 Watts en Speaker Rectangle 10 Watts. Beide Speakers hebben een ultra sterkte behuizing die de producten uiterst geschikt maken voor gebruik tijdens outdoor activiteiten.

De Gecko Sound Speakers hebben een IP classificatie van 65, daardoor kunnen de Speakers ook zorgeloos gebruikt worden op het water of tijdens een fikse regenbui. Door middel van de meegeleverde karabijnhaak en bevestigingsbeugel wordt de Speaker gemakkelijk bevestigd aan bijvoorbeeld een tent of fiets. Gecko Sound Speakers geven een krachtig en vol geluid. Met Gecko Sound zit je deze zomer nooit zonder muziek.

De advies verkoopprijzen van Gecko Sound Speakers zijn €39 (BS050 Square) en €59 (BS100 Rectangle). De Speakers zijn beschikbaar bij diverse (online) winkels zoals A.S. Adventure en ANWB Winkels. Gecko Sound biedt op al haar producten twee jaar garantie en ongelimiteerde helpdeskondersteuning.

Het merk Gecko Sound is opgericht in 2017 en is onderdeel van het Nederlandse bedrijf Telco Accessories B.V., met het hoofdkantoor in Houten. Gecko Sound ontwerpt, produceert en verkoopt compacte Bluetooth Speakers. Gecko Sound onderscheidt zich door een uniek robuust design te combineren met uitstekende kwaliteit. Meer informatie vindt u op

DU6A3099 DU6A3099
DU6A3134 DU6A3134
DU6A3136 DU6A3136