ARJEN RAHUSEN NIEUWE ROERGANGER HISWA TE WATER

Nieuwe directeur HMM Exhibitions

AMSTERDAM- De afgelopen week werd hij al opmerkelijk vaak op de HISWA te water gespot. En dit was niet voor niets. Arjen Rahusen is per ingang van 1 oktober a.s. de nieuwe directeur van HMM Exhibitions BV.

Rahusen is geen onbekende in de watersport. Jarenlang was hij met zijn sportbureau Trefpunt verantwoordelijk voor onder meer de Delta Lloyd en was hij jarenlang voorzitter van de Delta Lloyd Regatta. De laatste maanden was hij vooral actief in de hockeysport met oa de recente EK Hockey in Amsterdam.

Achter de schermen is Rahusen al druk bezig geweest met de HISWA te water en dan met name de verhuizing naar Lelystad. De afgelopen editie was de laatste beurs in Amsterdam. De volgende is in de Bataviahaven in Lelystad.

Voor de nieuwe HMM Exhibitions directeur ligt er een uitdagende opdracht. Al een aantal jaren is er minder publieke belangstelling voor de watersportbeurzen. Ook de zondag afgesloten HISWA te water trok weer minder bezoekers. Het huidige concept is toe aan vernieuwing. Daar is iedereen het in de watersportbranche wel over eens. Het roer moet om.

Als organisator van onder meer de Delta Lloyd Regatta heeft Rahusen diverse nieuwe formats geintroduceerd om het topzeilen voor een breder publiek interessanter te maken. De afgelopen week, lopend over de steigers van de Amsterdam Marina, heeft Rahusen vooral gebruikt om te observeren en met betrokkenen te spreken. We zijn benieuwd naar zijn visie en plannen.

 

e-1kuNlq e-1kuNlq
Arjen-Rahusen-Persconferentie_web Arjen-Rahusen-Persconferentie_web
P9020026 P9020026
P9020064 P9020064