MUSTO 'OFFICIAL SUPPLIER' TEAM BRUNEL

Bouwe Bekking: 'kleding zorgt dat wij ons werk kunnen doen'

ALICANTE- Musto is de nieuwe ‘official supplier’ van Team Brunel. Het kledingmerk zal het team voorzien van de juiste zeiloutfits gedurende de race om de wereld.

Bouwe Bekking, schipper van Team Brunel: “Door de jaren heen zijn de schepen steeds fysieker en sneller geworden. Dit heeft tot gevolg dat er ook veel meer water over komt. Musto heeft een uitstekende lijn met kleding voor zware weersomstandigheden ontwikkelt. Alle materialen ademen goed, zijn soepel en zorgen ervoor dat je je werk kan blijven doen terwijl je droog en warm blijft. Ik ben zeer verheugd dat ik Musto voor de vierde keer kan dragen tijdens de Volvo Ocean Race.”
Petra Carran, Marketing Manager Musto: “Het is fantastisch voor Musto om met zo’n ervaren zeiler als Bouwe Bekking samen te werken. We kijken er naar uit om Bouwe en zijn team te ondersteunen gedurende de Volvo Ocean Race 2017-18 en wensen hem heel veel succes met de komende race”.

Bouwe Bekking is de meest ervaren schipper in deze editie van de Volvo Ocean Race. Zijn eerste race heeft hij in 1985-1986 gevaren en de editie van 2017-2018 zal waarschijnlijk zijn laatste poging zijn om de hoofdprijs in ontvangst te nemen. Hoewel het team pas laat geformeerd werd, bestaat de crew volledig uit jonge talentvolle zeilers. Team Brunel wordt daardoor als ‘dark horse’ gezien voor de winst van Volvo Ocean Race Throphy. Meest in het oog springende bemanningslid is de ‘Kiwi’ Pete Burling. Na een uiterst succesvol jaar – waarin hij olympisch goud veroverde en waarbij hij, als stuurman van Emirates Team New Zealand, de America’s Cup won – gaat hij als eerste zeiler ooit voor een hattrick.
 

13_00_170802_ASV_0869_10500-Edit 13_00_170802_ASV_0869_10500-Edit