JAYJAY BOSKE TRAINT MEE MET TEAM BRUNEL

Voormalig rugby-international onder de indruk

ALICANTE-In aanloop naar de start van de Volvo Ocean Race heeft voormalig rugby-international en presentator JayJay Boske met Team Brunel meegetraind. Voor het YouTube-programma ’Untrained’ op Concentrate BOLD werd de 31-jarige deelnemer van Expeditie Robinson 2016 meegenomen voor een training met het Nederlandse zeilteam. 

Boske die vooraf niet wist wat hij zou gaan doen schrok bij aankomst in Lissabon alleen al bij de gedachten. Boske: “Nee, ga ik dat doen…dat blijkt super heftig te zijn! Maar dat kan ik helemaal niet daar, moet je super veel techniek voor hebben en heel erg fit voor zijn.”   Team Brunel zeiler Carlo Huisman en schipper tijdens de training, was enthousiast over de inzet van Boske. ”JayJay staat natuurlijk bekend als een fitte jongen. Maar s’ochtends in de gym had hij het al zwaar. Hij heeft gezien hoe zwaar onze sport is en zat er aan het einde van de dag compleet doorheen.”

Team Brunel is een van de zeven deelnemende boten en het enige team met twee Nederlanders aan boord: Bouwe Bekking en Carlo Huisman. Bouwe is de race veteraan die al voor de achtste keer de race zeilt en de meest ervaren zeiler is in de race ooit. Carlo is de rookie, die afgelopen zomer met Team Emirates New Zealand de America’s Cup won.

Foto Bart Salemans/Team Brunel

 

Bekijk video JayJay (https://www.youtube.com/watch?v=DJBmuy9OF9g)

 

 

 

unnamed unnamed