KNUFFELWAND AAN BOORD

Primeur op Boot Holland

LEEUWARDEN- Op Boot Holland presenteert Havobol de knuffelwand aan boord voor extra comfort in bijvoorbeeld de natte ruimte of in de kajuit.
Voor de knuffelwand wordt gebruik gemaakt van het Click & Go klimaatsysteem. Op bestaande wanden wordt een C&G element met een dikte van 12 millimeter aangebracht, met daarin een watervoerende of een elektra verwarmingskabel. Het systeem wordt vervolgens afgewerkt met een aluminiumplaat of tegel.

De oppervlakte temperatuur wordt door middel van een thermostaatkraan gerealiseerd.    In de kunststof Click& Go tegels zijn voorgevormde sleuvenpatronen aangebracht, waarin eenvoudig de leidingen kunnen worden geplaatst. Door het meanderend patroon ontstaat een optimale verdeling van het leidingtracé op de wand, waardoor er een optimale warmteverdeling van het oppervlak ontstaat.               
Het aansluiten van het leidingsysteem kan op de bestaande aanvoer/retour van de eventuele aanwezige leidingen van het cv-systeem, of gebruikmaken van het koelwater van de motor. Voor meer informatie bezoek Boot Holland of de site.

Knuffelwand Knuffelwand