VEEL AANDACHT VOOR TRENDSPORTEN

Op Boot Düsseldorf

DUSSELDORF- Op Boot Düsseldorf is er veel aandacht voor trendsporten. Een verlengde flatwater pool, de staande golf THE WAVE en de skimboardbaan nodigen bezoekers uit om de sporten zelf uit te proberen.

Alle gerenommeerde producenten presenteren hun producten rond het 1.400 vierkante meter grote waterbekken en de golfinstallatie van citywave®. Nieuwe namen als Fanatic, Indiana SUP en Naish maar ook oude bekenden als Starboard, Mistral, Gun, GTSports, Aquaglide, Siren en Co. tonen in de 13.000 vierkante meter grote, lichte hal 8a alles, wat het hart van paddle-boarders begeert. Dagelijks tussen 10 en 18 uur kan hier een selectie van flatwater-materiaal direct worden uitgetest. Daarvoor biedt het 65-meter lange waterbekken voldoende ruimte.
Tijdens het eerste beursweekend tonen de stand-up-paddle-, professionals tijdens de SUP Wave Masters waartoe zij op de staande golf in staat zijn. De wedstrijd begint op zaterdag met de voorrondes. Op zondagmiddag wordt beslist hoe het 5.000 euro prijzengeld wordt verdeeld en wie de titel SUP Wave Master 2018 mag dragen. De winnaars van de vorige editie, Airton Cozzolino (Kaapverdische Eilanden, Fanatic) en Fiona Wilde (USA, Starboard) hebben hun deelname reeds bevestigd.
In hal 8a bieden talloze shops equipment van het afgelopen seizoen tegen aantrekkelijke prijzen aan. Het is ook de moeite waard om in hal 12 rond te struinen, daar in de Beach Life Zone in deze hal geschikte kleding voor de volgende surftrip te vinden is.

 

Video impressie The Wave (https://www.youtube.com/watch?v=YMH5LnzPujM)

Wave Dusseldorf Wave Dusseldorf
wave dusseldorf 2 wave dusseldorf 2