BELGIAN BOAT SHOW FLOAT GAAT DOOR

Half oktober in Jachthaven Nieuwpoort

NIEUWPOORT- De sector van watersport, waterrecreatie en watertoerisme van België, zuid Nederland en noord Frankrijk kijkt uit naar een in ‘in water’ Belgian Boat Show Float in de Vlaamse Jachthaven Nieuwpoort. De watersportbeurs vindt plaats op 16, 17 en 18 oktober.

De organisatie van de Belgian Boat Show zal alles in het werk stellen om de maatregelen i.v.m. de Covid 19 situatie op te volgen. Daarom komt er een tent met daarin de stands van diensten, toebehoren zoals zeilen, motoren, watersportuitrusting of kleding; de aanbieders van opleiding en vaarvakanties en veel meer. Trailerbare boten worden op de wal naast deze tent getoond. Uiteraard komt er een route over de steigers in de haven waaraan zowel nieuwe kajuitjachten als tweedehandsboten te bewonderen zijn.

Steven Desloovere, Algemeen Directeur van de Vlaamse Jachthaven Nieuwpoort heeft er alle vertrouwen in dat deze samenwerking de pleziervaart en de watersport in België op de juiste, promotionele manier op de kaart zet van de vrijetijdsbeleving.

Belgian Boat Show 2021

De organisatie overweegt om de volgende indoor Belgian Boat Show die in februari 2021 zou moeten plaatshebben te verplaatsen naar 2022. Ook de locatie zou verhuizen naar de Nekkerhal in Mechelen. Goed bereikbaar en centraal tussen de steden Gent, Antwerpen en Brussel. 

Als alternatief voor de watersport en pleziervaartexposanten is er de ‘Vakantie te Water’ zone in het Vakantiesalon Antwerpen, dat van 21 tot 24 januari 2021 zal plaatshebben in Antwerp Expo.