Varen vanuit je luie stoel

De camera draait rustig door en het is alsof je aan boord bent

LOOSDRECHT- In de serie ’Vaar mee met Watersport-TV’ ervaar je op een bijzondere manier het gevoel van het varen en van op het water zijn. Voorop onze redactieboot hebben we een camera geplaatst die de verschillende vaartochten registreert. Vanuit je luie stoel kun je meevaren.

De camera draait rustig door en als kijker heb je het gevoel alsof je aan boord bent. Met de real life omgevingsgeluiden, de wind...en als je liever luistert naar je eigen muziek bij het meevaren, dan is dat natuurlijk ook prima.

In deze aflevering kun je met ons meevaren tijdens een rondje Loosdrechtse plassen (https://youtu.be/aS4yxl3nw1w?si=VK48d0SU9TMnBwyc). Bijna 60 minuten met heerlijke vaarbeelden. We gooien los bij jachthaven Scherpel en varen over de Drecht naar de plas. We slaan rechts af, richting de haven van de Vrijbuiter en vervolgens langs de Koninklijke Watersportvereniging Loosdrecht. Daar steken we schuin de eerste plas over en varen via de Muyeveldsche Wetering richting de Mijdense sluis. We laten de sluis rechts liggen en varen via het Waterleidingskanaal verder. We eindigen deze vaartocht op de vijfde plas.

’’De reacties op onze nieuwe serie zijn bijzonder leuk,’’ vertelt Yvonne Ransijn. ’’De eerste aflevering is al veel bekeken en wat wij horen van kijkers is dat de vaarbeelden voor herkenning zorgen. Oh...kijk daar hebben wij ook een keer gevaren. Tegelijkertijd heerlijk ontspannend zijn. Alsof je zelf op het water bent.’’

De verschillende vaarroutes onder meer van Ouderkerk aan de Amstel naar Vinkeveen en van Vinkeveen naar Mijndense sluis (https://youtu.be/tM75k3YcxCI?si=pkbYGUFJlL5RCAVj) zijn te zien op ons Youtube kanaal.

Heb je je nog niet geabonneerd? Doe het dan nu en klik op Watersport-TV op Youtube (https://www.youtube.com/channel/UCJ8Vs9Fv99ZHxn62pM6pRnw/videos). Het is geheel gratis.

Kijkers die gelijksoortige beelden hebben gemaakt en die willen delen met andere watersportliefhebbers kunnen dat doen via ons kanaal.

 

 

Afbeelding 85 Afbeelding 85