Watersport Carrièredagen tijdens Hiswa te Water en Boot Holland

Alle informatie over jouw droombaan

LELYSTAD - Tijdens de Hiswa te Water (30 augustus t/m 3 september) en Boot Holland (6 t/m 10 maart 2024) worden opnieuw de Watersport Carrièredagen gehouden. Alle 300+ standhouders krijgen de mogelijkheid om hun vacatures voor het voetlicht te brengen, in de categorieën technisch, commercieel en administratieve medewerkers. Publiek kan ter plekke informatie inwinnen en een afspraak maken voor een sollicitatie na de beurs. 

Arjen Rahusen (Hiswa te Water) en een van de initiatiefnemers: “De Watersport Carrièredagen zijn begonnen op de Hiswa te Water 2022 en bleken in een grote behoefte te voorzien. Dit jaar in een uitgebouwde vorm, met nog meer gebruiksgemak voor zowel bezoekers als standhouders”.  

Herbert van Oord (HISWA-RECRON): “Als ondernemersvereniging merken we dat werken in de watersport nog niet voldoende leeft en bekend is. De ‘Watersport Carrièredagen’ sluiten prachtig aan bij onze campagne ‘Welkom op het Water’ om meer mensen in de watersport actief te laten worden als watersporter en als beroepsbeoefenaar bij de prachtige bedrijven in onze branche, waar allerlei mogelijkheden zijn om te werken op mbo-, hbo- en wo-niveau.” 

Arjen Bergijk (Vaarplezier Vaarcursussen): “Er zijn 20.000 fulltime banen bij prachtige watersportbedrijven in Nederland, waar je het hele jaar door kunt werken: boten bouwen, varen, verhuren, onderhouden en repareren. Dat is nog láng niet bekend genoeg. De Watersport Carrièredagen zijn de uitgelezen kans om je daarop te oriënteren. 

Gerda Brouwer (Boot Holland): “In 2023 hebben we een geslaagde introductie gehad van het carrièreplein op de beursvloer tijdens Boot Holland. Daarom gaan we in 2024 opnieuw een plein creëren waar werken en leren in de watersport en scheepsbouw centraal staat!” 

Op beide beurzen zullen grote banners aanwezig zijn om het publiek op de Watersport Carrièredagen te wijzen. De initiatiefnemers zullen van tevoren via o.a. Social Media campagne voeren om deze – mogelijk nieuwe – doelgroep op de mogelijkheden tijdens de beurzen te wijzen.  

De Watersport Carrièredagen vinden plaats tijdens Hiswa te Water in Lelystad van 30 augustus t/m 3 september 2023) en Boot Holland in Leeuwarden van 6 t/m 10 maart 2024. 

Alle informatie is te vinden op www.watersportcarriere.nl (http://www.watersportcarriere.nl). 

Watersportcarriere.nl-1 Watersportcarriere.nl-1
thumbnail_Watersportcarriere-facebook-header thumbnail_Watersportcarriere-facebook-header