Een Tikkie voor Watersport-TV

Voor nog meer online watersportbeleving

Via Watersport-TV kun je dagelijks online genieten van inspirerende- en informerende series zoals Vaarplezier, Holland Vaart, Passie voor watersport, Boottesten en Mag ik even aan boord kijken? en ben je altijd op de hoogte van het belangrijkste watersportnieuws. 

We zijn geen publieke omroep die jaarlijks een forse bijdrage ontvangt of kan terugvallen op allerlei subsidies of abonnementsgelden zoals de collega’s van de watersportbladen. Roeien met de riemen die we hebben, is geen probleem. Maar beperkt ons wel. We vinden het belangrijk dat alle content van Watersport-TV laagdrempelig is. Daarom kun je alle series gratis bekijken en de redactionele artikelen lezen. Ook kun je je gratis abonneren op onze wekelijkse nieuwsbrief.

Om verder te groeien en nieuwe series en programma’s te kunnen blijven maken is extra (financiële) steun gewenst. Via een Tikkie voor Watersport-TV kun je een eenmalige- of jaarlijkse donatie doen voor nog meer kijk-en vaarplezier en online watersportbeleving.

Het zou geweldig zijn als je Watersport-TV wilt steunen. Klik hier voor een Tikkie voor Watersport-TV (https://www.watersport-tv.nl/tp-31400-2/vrienden%20van%20watersport-tv).

 

Afbeelding 34 Afbeelding 34