Boot Düsseldorf 2024 Jetzt Gehts los

Bekijk vanaf donderdag de Watersport-TV special

DUSSELDORF- Tot en met zondag wordt Boot Düsseldorf gehouden. Een leuke onderbreking van de winter en de warming-up naar het komende watersportseizoen. Watersport-TV is de komende dagen op de beurs voor de opnames van een Special die vanaf donderdag te zien zal zijn. Naast een uitgebreide impressie van de beurs gaan we langs bij diverse exposanten om hun primeurs te belichten. Matthijs Kat zal de Special presenteren.

Zestien hallen (zie digitale plattegrond) (https://www.boot.de/de/Interaktiver_Hallenplan) met een oppervlakte van ruim 220.000 vierkante meter zijn gevuld met boten in alle soorten en maten. Van dinghy’s tot superjachten, maar ook allerlei accessoires. Natuurlijk zal Watersport-TV weer uitgebreid verslag doen van Boot Düsseldorf. Naast een impressie van de beurs en alles wat er te beleven is, gaan we langs bij exposanten om de belangrijkste primeurs te belichten.

De opnames voor de special vinden op de eerste beursdagen plaats en vanaf woensdag kun je de uitgebreide impressie bekijken op Watersport-TV maar ook onze social mediakanalen. Matthijs Kat (zie foto), een bekend gezicht in de watersportbranche, zal de Boot Düsseldorf special presenteren. 

’’De belangstelling onder de exposanten om via Watersport-TV hun belangrijkste primeurs te laten zien is groot. Los van de bezoekers bereiken we met onze special ook de thuisblijvers. Daarnaast gaat de special al tijdens de beurs online zodat de watersportliefhebbers die later in de week naar Boot Dusseldorf gaan zich alvast kunnen voorbereiden,’’ aldus producent Eric van Staten die vanuit het buitenland ook veel belangstelling bespeurt voor de Watersport-TV Special. 

’’Online is grenzeloos en dat blijkt onder meer uit de kijkers die vanuit alle windstreken komen. Maar ook uit de buitenlandse exposanten die ons watersport tv-kanaal gebruiken om hun primeurs wereldkundig te maken.’’

De beurs special gaat in de loop van woensdag online op Watersport-TV, maar ook ons Youtube kanaal. Je kunt je gratis abonneren op dit kanaal zodat je automatisch een melding ontvangt zodra de Boot Düsseldorf special online is.

Met 16 hallen is het prettig om snel te vinden wat je wilt bekijken. We helpen je over de beurs met een digitale kaart met een complete indeling van alle hallen, plus stands. Klik hier! (https://www.boot.de/de/Interaktiver_Hallenplan). Ga naar de hal en zoom vervolgens in om alle standnummers te bekijken.

Veel plezier!

 

Afbeelding 41 Afbeelding 41
Afbeelding 37 Afbeelding 37
Afbeelding 38 Afbeelding 38
Afbeelding 35 Afbeelding 35
Afbeelding 14 Afbeelding 14
Afbeelding 39 Afbeelding 39
Afbeelding 36 Afbeelding 36