Nieuwe mijlpaal...10.000 Youtube Watersport-TV abonnees

Wat zijn onze plannen voor het komend seizoen?

Een klein feestje, een mooie mijlpaal en een stukje waardering. Deze week meldde de 10.000e abonnee zich aan op ons YouTube kanaal. En daar zijn we als crew van Watersport-TV best een beetje trots op. 

Laten zien hoe leuk watersport is. Kijkers en watersportliefhebbers inspireren en informeren. Dat was het idee toen we in 2017 met Watersport-TV begonnen. Het is nog steeds de rode draad in de redactionele artikelen, zelf geproduceerde series en video’s die wij dagelijks maken.

Over die video’s gesproken, het zijn er inmiddels meer dan 1100 en die zijn bijna 4.5 miljoen keer bekeken. We maken Watersport-TV met een heel team van enthousiaste watersporters, waarvan een aantal inmiddels bekende gezichten zijn geworden. Zoals Arjen Bergijk die ’Vaarplezier de serie’ presenteert. Maar ook Steven Tolhuijs bekend van ’Mag ik even aan boord kijken?’ en waarmee wij dit seizoen ook de Boottesten gaan doen. Thijs van Os die ’Passie voor Watersport’ presenteert en ook in de afgelopen HISWA te water specials te zien was. Matthijs Kat debuteerde afgelopen week als presentator in onze Boot Dusseldorf Specials en hier zal het zeker niet bij blijven.

Niet in beeld, maar wel al lang lid van onze crew is columnist Evert Stel die maandelijks een column schrijft. Dat doet ook Marcel Smit, de zeilende advocaat over juridische watersportkwesties. Haar stem hoor je inmiddels regelmatig op Watersport-TV. We hebben het over Patty-Lou Middel Leenheer van Audiodroom die de Watersport Podcast maakt en ook de Voice-overs doet in bijvoorbeeld onze serie ’Holland Vaart.’ En Jelte van der Meer, die regelmatig prachtige drone-opnames maakt.

Een belangrijke rol achter de schermen verzorgt Yvonne Ransijn die met Eric van Staten de stuwende kracht is achter Watersport-TV dat inmiddels is uitgegroeid tot het grootste watersportkanaal in de Benelux. Met de site, het Youtube kanaal en onze socials bereiken we zo’n 50.000 watersportliefhebbers per maand. 

Plannen

Onze redactieboot geniet nog even van een welverdiende winterslaap. Ondertussen zijn we met onze crew al druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Zo gaan we nieuwe afleveringen maken van ’Vaarplezier’ waarin ook aandacht voor de zeilsport. Voor ’Holland Vaart’ zijn we nieuwe bestemmingen aan het zoeken. Binnenkort starten de eerste opnames voor een nieuwe reeks Boottesten waarvoor wij een eigentijds format hebben ontwikkeld. ’Mag ik bij u aan boord kijken?’ krijgt een vervolg. We hebben leuke kandidaten voor nieuwe afleveringen van ’Wonen op het water.’ De opnames starten op korte termijn.

Het bezit van een boot betekent vaak dat er in de aanloop naar het nieuwe seizoen geklust moet worden. Dat er onderhoud gedaan moet worden. Goede tips en tricks zijn altijd welkom, weten wij zelf als bootbezitters. Die krijg je in een nieuwe serie die we in samenwerking met experts gaan maken over Bootklussen.

We houden je op de hoogte en bedanken iedereen die ons volgt, maar ook alle partners die ons steunen.

 

 

 

 

 

Scherm­afbeelding 2024-01-29 om 10.17.26 Scherm­afbeelding 2024-01-29 om 10.17.26