Nightwave navigatiecamera voor zeer weinig licht

WORMERVEER- Nightwave is een navigatiecamera voor zeer weinig licht, gebouwd rond de gepatenteerde Black Silicon CMOS-sensor van SIONYX. Hiermee kunnen schippers gemakkelijk obstakels en objecten zien in donkere nachten zonder schijnwerper of dure thermische camera’s.

Veilig navigeren, aanvaringen vermijden en de tijd op het water optimaal benutten. IP67-gecertificeerd, gebouwd om te werken in de zwaarste maritieme omgevingen. Het stabiele gezichtsveld van 44 graden vergroot het bewustzijn om onverwachte obstakels, objecten, markeringen, vaartuigen en meer te herkennen – in en op het water. De <1 mlx maanloze sterlicht gevoeligheid stelt je in staat om veel verder te kijken dan het menselijke gezichtsvermogen.

De flexibele montage- en videostreamingopstellingen van Nightwave maken zowel naadloze integratie met navigatiesystemen van grote merken mogelijk als de optie om via WiFi live video op je mobiele apparaat te bekijken - zodat je met vertrouwen in het donker kunt navigeren vanaf elk vaartuig met helder digitaal nachtzicht in kleur.

Voor meer informatie: Technautic (https://technautic-bv.email-provider.eu/link/aevgvtg99v/1s0gwfwhvz/yzigrzmk1e/5lixzzzuyk/8gsubonggz)




 

Afbeelding 15 Afbeelding 15
Afbeelding 16 Afbeelding 16
Afbeelding 17 Afbeelding 17