Linssen Yachts bouwt 600ste motorjacht

In het 30'-35' segment

MAASBRACHT- Een nieuwe mijlpaal voor Linssen Yachts. Bij de bouwer van waterverplaatsende motorjachten is onlangs het 600e jacht in het 30-35 voet segment van de productielijn ’gerold’ : de Linssen 35 SL Sedan - 75 Edition.

Met een toewijding aan vakmanschap en innovatie streeft Linssen Yachts constant naar het leveren van tijdloze ontwerpen met hoogwaardige materialen en geavanceerde en praktische technologie. De drie Logicam productielijnen hebben sinds de start in 2006 een cruciale rol gespeeld in het realiseren van deze visie. 

De productie startte destijds met de Grand Sturdy 29.9 (geïntroduceerd aan het einde van 2004) en daarna de 33.9; beide leverbaar in AC met achterkajuit en Sedan met open kuip. Deze jachten zijn in de loop van de jaren geëvolueerd tot de huidige moderne lijn motorjachten.

Naast de Logicam I lijn worden de jachten van 12,85 -13,98 m (40-45 voet) op Logicam II gebouwd en de Linssen-Variotop® jachten op de Logicam III-lijn.

Flow productie
Alle platforms kenmerken zich door een ’flow productie’ met tact-tijden waarbij de jachten door de hallen schuiven naar de volgende werkplek. Iedere werkplek kenmerkt zich door specifieke werkzaamheden zoals machinekamer, prefab, interieur en afwerking. Op deze manier bouwt Linssen jaarlijks ca. 70 motorjachten.

Linssen Yachts is een gerenommeerde Nederlandse jachtbouwer die gespecialiseerd is in de productie van luxe stalen waterverplaatsende motorjachten. Het bedrijf is opgericht in 1949 en heeft een reputatie opgebouwd als een van de meest innovatieve en kwaliteitsgerichte jachtbouwers in Europa. De jachten van Linssen Yachts staan bekend om hun hoge kwaliteit, comfort en duurzaamheid en worden in serie volledig in eigen huis gebouwd. Jaarlijks worden er ca 70 motorjachten gebouwd op de werf. 

 

Afbeelding 21 Afbeelding 21
Afbeelding 20 Afbeelding 20