Meet & greet met Watersport-TV vloggers Kees en Theo

Op zaterdag 13 april op jachthaven Westergoot in Dordrecht

Watersport-TV vlogger Kees Aantjes en zijn vader Theo wisselen het varen met de motorboot van Kees af met het reizen met de camper van Theo. Ben je een trouw volger en wil je de vloggers weleens in het ’echt’ ontmoeten, dan hebben we goed nieuws. Zaterdag 13 april is er een Meet and greet op Jachthaven Westergoot in Dordrecht.

’’Samen met mijn pa en ChiKo en Trixie zijn we op het terrein van de haven. DekkControl doet daar dan ook onderhoud aan blusmiddelen en reddingsvesten. Dus neem je brandblusser(s) mee en laat ze keuren. Ik kom met mijn boot en pa en Tiny met de camper en zijn daar van 11:00 -15:00 uur aanwezig,’’ aldus Kees.

Voor mensen die met de camper komen en willen blijven overnachten is er een mogelijkheid dat te doen op het terrein van de Jachthaven. Er zijn tussen de 15 tot 20 camperplaatsen die helaas niet kunnen worden gereserveerd...vol is vol.

Kees en Theo willen wel even weten of je komt. Dus vooraf aanmelden. Dat kan door te klikken op de Vloggende Bestemming (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfYL-L9LxOSXrp4KpHkIAOzBwiz49j0l0zp3L8MhTYVDN1DpA/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0)

 

 

 


 

 

 

Afbeelding 41 Afbeelding 41
Afbeelding 106 Afbeelding 106