Boatshow Hollandse Plassen groeit door

Laagdrempelig karakter en unieke locatie blijkt succesformule

AALSMEER - De jaarlijkse Boatshow Hollandse Plassen, het watersportevenement voor Midden
Nederland, blijft groeien, zowel in omvang als in populariteit. De aankomende editie, gepland voor 21 tot en met 23 juni op jachthaven Kempers in Aalsmeer, belooft de meest uitgebreide editie te worden in het nog korte bestaan van de boatshow. Naar verwachting zullen meer dan 70 nieuwe boten op het event gepresenteerd worden: een groei van ruim 15% ten opzichte van afgelopen editie.

Met een steeds groeiend aantal exposanten en bezoekers heeft de Boatshow Hollandse Plassen zijn positie als een onmisbaar evenement voor watersportliefhebbers uit het midden van Nederland veroverd. Vooral aanbieders van tenders en sloepen & sportboten tot 10 meter waarderen het concept van de boatshow. Nieuw dit jaar op de boatshow zijn onder andere Cooper Yacht, Seafury & Brinks Watersport.
”We zijn verheugd om te zien hoe de Boatshow Hollandse Plassen elk jaar groeit” zegt Gertjan Roos, projectmanager van de boatshow. ”Het laagdrempelige karakter van de show zorgt ervoor dat zowel bezoeker als exposant steeds beter de weg naar Aalsmeer weten te vinden in juni”

Bart Kempers: “We zijn trots om als Kempers Watersport deze show jaarlijks in onze jachthaven te mogen organiseren en we kijken er dus ook naar uit om ook dit jaar weer een onvergetelijke ervaring te bieden aan
alle bezoekers.”
De complete deelnemerslijst en het volledige programma van de boatshow zal in mei op de website gepresenteerd worden. Vanaf dat moment zal ook de gratis registratie voor bezoekers open zijn. Voor meer informatie over het evenement en hoe u deel kunt nemen als exposant of bezoeker, kunt u terecht op de officiële website www.boatshowhollandseplassen.nl (http://www.boatshowhollandseplassen.nl)

 

 

Afbeelding 85 Afbeelding 85
Afbeelding 82 Afbeelding 82
Afbeelding 86 Afbeelding 86
Afbeelding 84 Afbeelding 84