Partnership Watersport-TV en O Bato met enthousiasme begroet

LOOSDRECHT- Het partnership tussen Watersport-TV en O Bato (https://obato.nl) dat vorige week bekend is gemaakt, heeft voor een stortvloed aan leuke, enthousiaste en positieve reacties gezorgd. Zowel van watersporters als vanuit de watersportbranche.

’’We hebben veel reacties en zelfs felicitaties gehad,’’ vertelt Bram de Later van O Bato. 

Door de samenwerking kunnen zakelijke bootverkopers zoals makelaars en dealers, maar ook particulieren niet alleen alles wat zij in de verkoop hebben eenvoudig via Watersport-TV op O Bato aanbieden. Ze zijn tegelijk verzekerd van een groot bereik binnen een interessante doelgroep.

Met de verkoop van Yachtfocus onlangs aan de Boats Group ontstond in de watersportbranche de nodige onrust en ongenoegen. Reden voor veel bootverkopers om de overstap te maken naar O Bato dat alle diensten en services kan aanbieden zoals men gewend was. 

Het watersportseizoen is begonnen en dat betekent dat de makelaars en verkopers hun boten nu op een interessant platform willen hebben. Inmiddels staan op O Bato ruim 1100 nieuwe- en gebruikte boten en groeit het aantal snel, wat het een commercieel interessant verkoopplatform maakt. 

Naast dat kijkers direct naar O Bato kunnen gaan om het ‘boten te koop aanbod’ te bekijken of een (gratis) advertentie te plaatsen, kan men andersom voor het watersportnieuws; leuke series; informatie; tips en tricks naar Watersport-TV surfen. 

Watersport-TV (http://www.watersport-tv.nl) is in 2017 online gegaan en inmiddels uitgegroeid tot het grootste watersportkanaal in de Benelux en bereikt gemiddeld 50.000 watersportliefhebbers per maand.

Regelmatig zijn op het populaire watersportkanaal testen/impressies van zowel nieuwe- als gebruikte boten te zien. Maar ook informatieve video’s bijvoorbeeld over waar je op moet letten bij het kopen van een boot. Of hoe je het beste je boot kunt verkopen. En dat sluit weer mooi aan bij O Bato.

 

Afbeelding 136 Afbeelding 136