Linssen Yachts Spring Edition Boat Show

Van 24 tot en met 29 mei in Maasbracht

MAASBRACHT- Van 24 tot en 29 mei wordt de Linssen Yachts Boat Show - Spring Edition gehouden. Tijdens deze open dagen kunnen geïnteresseerden de showroom bezoeken en waar diverse nieuwe en gebruikte jachten te bekijken zijn.

Daarnaast liggen er in de haven verschillende (nieuwe) jachten klaar voor proefvaarten waaronder enkele in de speciale 75 Edition uitvoering die ter gelegenheid van het 75 jarig jubileum zijn ontwikkeld. 

Tijdens de Linssen Yachts Boat Show - Spring Edition kunnen bezoekers diverse modellen uit de Grand Sturdy, SL en Variotop®-serie bekijken. Bovendien staat er tijdens de open dagen een team van deskundige adviseurs klaar om alle vragen te beantwoorden en advies te geven over aanschaf, onderhoud, ligplaatsen, verzekering etc. van een jacht. Ook worden er dagelijks diverse presentaties gehouden.

Proefvaren
Bent u geïnteresseerd in een bepaald model? Dan biedt Linssen de mogelijkheid tot een proefvaart met een ervaren schipper. Tijdens de proefvaart krijgen bezoekers de kans om de verschillende mogelijkheden en functies van het jacht te ontdekken, en vooral de uitstekende vaareigenschappen en lage geluidsniveaus zelf te ervaren. De Grand Sturdy 40.0 Sedan en de Linssen 45 SL AC zijn uitgevoerd met de nieuwste roldempingssystemen. 

Linssen-jacht huren

Op diverse locaties in Europa zijn Linssen-jachten ook te huur bij de Linssen Boating Holidays®-partners (http://www.linssenboatingholidays.com). Zoekt u een unieke vakantie? Dan is dit misschien een optie. De partners van LBH vertellen u graag over hun vaargebied, wat er allemaal te beleven valt op het water en welke types jachten beschikbaar zijn.

Linssen Yachts Boat Show - Spring Edition
Openingstijden: dagelijks van 10.00 - 16.00 uur
Locatie: Linssen Yachts, Maasbracht

Over Linssen Yachts:
Linssen Yachts is een gerenommeerde Nederlandse jachtbouwer die gespecialiseerd is in de productie van luxe stalen waterverplaatsende motorjachten. Het bedrijf is opgericht in 1949 en heeft een reputatie opgebouwd als een van de meest innovatieve en kwaliteitsgerichte jachtbouwers in Europa. De jachten van Linssen Yachts staan bekend om hun hoge kwaliteit, comfort en duurzaamheid en worden in serie volledig in eigen huis gebouwd. Jaarlijks worden er ca 70 motorjachten gebouwd op de werf.

 

Afbeelding 177 Afbeelding 177
Afbeelding 176 Afbeelding 176