Joosten Watersport opent nieuw winkelpand

Zaterdag 20 april open huis

ENKHUIZEN- Joosten Watersport (https://www.joostenwatersport.nl) in Enkhuizen heeft een nieuw winkelpand laten bouwen en inmiddels betrokken. En dat moet gevierd worden. Zaterdag 20 april is de feestelijke officiële opening omlijst met allerlei activiteiten.

’’Eindelijk is het zover na een flink bouwjaar en heel veel klussen mogen wij met trots zeggen dat onze nieuwe winkel op de Compagnieshaven in Enkhuizen open is. Met meer dan 400 m2 winkeloppervlakte en een webshop met ruim 11.000 artikelen bieden wij alles wat nodig is voor uw veiligheid en comfort aan boord, maar ook op het gebied van zeil- en casualkleding. Met onze nieuwe winkel zijn we klaar voor de toekomst en kunnen niet wachten om het watersportliefhebbers te laten zien,’’ aldus eigenaar Remco Lub.

’’Op 20 april hebben wij om 11.00 uur de officiële opening. Gedurende de dag hebben we een gezellig programma voor jong en oud met leuke activiteiten, muziek, een lekker hapje en een drankje om te proosten. En niet te vergeten vele, hele leuke aanbiedingen. Daarnaast hebben we de primeur van ons gratis spreekuur met onze ‘watersportdokter’. Voor al uw vragen rondom watersport, techniek en veiligheid zal hij proberen om een gepast antwoord en/of oplossing te geven.” 

 

 

 

Afbeelding 178 Afbeelding 178