WATERSPORT-TV GOOIT TROSSEN LOS

Nieuw digitaal 24/7 platform

HEERHUGOWAARD- Watersport-TV is een nieuw digitaal platform waar je 24 uur per dag, zeven dagen in de week, thuis op de bank of lekker aan boord online naar je favoriete vorm van watersport kunt kijken.

Watersport-TV is eigentijds, origineel, informatief en vooral leuk om naar te kijken op momenten dat het jou schikt.

Het wordt op een magazine achtige wijze gemaakt,  met veel aandacht voor beleving, lifestyle waaronder kleding en accessoires, tips and tricks over het varen, vaargebieden, techniek en trends.

De varende chefkok Hugo Zentveld laat zien hoe je snel een maaltijd kunt bereiden. De dierenarts geeft tips voor watersporters met huisdieren. Er is veel aandacht voor de jongste watersporters. En Watersport-TV doet (live) verslag van alle grote evenementen en gaat langszij bij bekende-en minder bekende watersporters.

Watersporters kunnen op www.watersport-tv.nl heel gericht kijken naar wat men interesseert. Er zijn aparte kanalen voor het zeilen, motorbootvaren en sloepen, funsporten etc.

”Op dit moment wordt al zeventig procent gecommuniceerd via video-items,” vertelt Eric van Staten. De gepassioneerde watersporter, in 2015 genomineerd voor mediaman van het jaar, liep al langere tijd met het idee voor een online watersportzender.

”Op televisie komt de watersport er al jarenlang bekaaid vanaf. De productiekosten zijn simpelweg te hoog om een onafhankelijk watersportprogramma te kunnen maken, zonder dat het doorspekt is met commercie. Online is laagdrempelig en biedt veel meer mogelijkheden.”

Dagelijks zullen er op Watersport-TV nieuwe programma’s en items te zien zijn. En ook voor het laatste watersportnieuws kun je bij de online zender terecht.

”Watersport-TV is ontstaan uit passie en wordt gemaakt door een groep enthousiaste watersporters met passie voor het varen,” aldus Eric van Staten. ”Dit zal er online vanaf spatten.”

 

 

DU6A9519 DU6A9519