FLITSENDE START WATERSPORT-TV

Steeds meer online kijkers

HEERHUGOWAARD-Bijna een maand is Watersport-TV nu online. Met trots kijken we terug op de afgelopen weken, waarin ontzettend veel is gebeurd. We hebben ons themakanaal met steun van velen opgetuigd en zijn ontzettend blij met de aanhoudende stroom aan leuke reacties.

Dit stimuleert en prikkelt om met nog meer enthousiasme verder te gaan. Het is geweldig om te merken dat steeds meer watersportliefhebbers op Watersport-TV afstemmen. We proberen zo gevarieerd mogelijk te programmeren en items te maken die uniek zijn en nergens anders te zien. Goede reacties krijgen we op onze series zoals die met Ron en Ank Tol (De Tolletjes), die met hun motorboot door binnen-en buitenland varen. De vlogs van de bemanning van Great Circle en die van het SlowMotion Sailing Team. Onze varende kok Hugo Zentveld geniet al groeiende populariteit met zijn snel te bereiden maaltijden aan boord en onze informatieve series zoals Stuurmanskunsten en Schiemanswerk trekken steeds meer kijkers.

Primeurs
Met Watersport-TV zitten we bovenop het nieuws en afgelopen weken hadden we al meerdere primeurs.
Komend watersportseizoen is de kans groot dat je ons op het water tegenkomt. We zullen verslag doen van veel watersportevenementen. En we organiseren ook eigen events, zoals de Elfstedentocht voor sloepen. Dit doen we met de Stichting Michael-Wings, waarmee we vanaf 10 februari op Boot Holland staan. Ben je op de beurs, kom even langs. Laat het watersportseizoen maar beginnen...!

IMG_3366 IMG_3366
IMG_3436 IMG_3436
IMG_3391 IMG_3391
IMG_7824 IMG_7824