AQUANAUT MAJESTIC 1300 OC

Genomineerd voor HISWA motorboot van het jaar

SNEEK- De Aquanaut Majestic 1300 OC is een van de genomineerde boten voor de HISWA Motorboot van het jaar verkiezing. De winnaar wordt tijdens de beurs bekend gemaakt.

Voor Aquanaut Yachting betekent dit al de tweede nominatie dit jaar waarbij de werf in Sneek in Nederland en Europa tot de top vijf behoort. Mark Bakker: “Door de moderne vormgeving en de toepassing van materialen van deze tijd is het een heel ander schip geworden. Een schip dat een grote groep aanspreekt. En daar zijn we best trots op.”
De Aquanaut Majestic is een modern jacht met een knipoog naar het verleden door het overstekende dak en (onderhoudsvrije)houten accenten rond de raampartij, en de opbouw. Aardig is dat het dak achter ongeveer anderhalve meter doorloopt waardoor je in de kuip beschutting kunt vinden tegen zon en regen.
Door zijn knikspant rompvorm en de stijlsteven heeft de Aquanaut Majestic erg veel binnenruimte. Dit vertaalt zich in een royale (stuur)salon met de living op één niveau en benedendeks twee grote hutten met vrijstaand tweepersoons bed, een gastenhut en grote sanitaire ruimtes. Intussen wordt op de werf de laatste hand gelegd aan de versie met achterkajuit. Deze Aquanaut Majestic 1300 AC zal op Motorboot Sneek voor het eerst aan het grote publiek worden getoond. 
 

naamloos naamloos
2 2