DE VERNIEUWDE SLUIPER21

Fluisterstille elektrosloep

REEUWIJK- De vernieuwde Sluiper21 van Jachtwerf Reeuwijk is speciaal ontworpen om elektrisch mee te varen. Ideaal om in je vrije tijd te genieten op het water, zonder last te hebben van storend motorgeluid of nare dieseldampen.
De vernieuwde Sluiper21 heeft nu een krachtigere motor, met een 5Kw elektrische aandrijving. Met het nieuwe full color display is het uitlezen van de motor, zelfs met de scherpe zon op het display, nog beter geworden.

De Sluiper21 wordt geleverd in een luxe uitvoering, met een volledig massief teakhouten afwerking. Dit betekent dat dekken, kuipvloer, opstapjes, deksels, potdeksels en stootlijsten geheel in teak zijn uitgevoerd.
Daarnaast heeft de Sluiper21 standaard een buiskap met een zeil over het achterdek en de handige ‘stick saver’. Hierdoor riskeer je geen gebroken vlag of beschadigde boot meer, wanneer je vergeet de vlag naar binnen te halen bij het passeren van een brug.
Ook het stuurwiel van maar liefst 60 cm, is van teak en heeft een hydraulische besturing gekregen die speciaal is samengesteld voor de Sluiper21. Hierdoor heb je een extra lichte besturing, waardoor de wendbaarheid van de sloep optimaal is.
Voor het optionele audio systeem kun je nu gebruik maken van een app op je smartphone om te bedienen en je eigen muziek te streamen

Bij het ontwerp van deze sloep heb je maximale bewegingsruimte aan boord en hebben we riante opbergruimtes gecreëerd. Aan de zijkant heb je een uitneembare zwemtrap, die ook snel is opgeborgen.

Iets wat bij elektrisch varen essentieel is, is efficiency! Dat is bij het ontwerp van deze sloep dan ook goed gelukt. Anders dan bij sommige andere elektroboten, mag je in deze elegante 9-persoonssloep met haar teakhouten interieur en vloeiende lijnen dan ook echt gezien worden!

 

 

sluiper21_06 sluiper21_06
sluiper21_12 sluiper21_12
anton_web2 anton_web2