WERF JUBILEERT MET ENKHUIZEN 680

Ruime tender met bescheiden buitenmaten

ENKHUIZEN- Voor Enkhuizensloep is het een jubileumjaar. De werf bestaat 25 jaar en dit wordt onder meer gevierd met een nieuw model sloep: de Enkhuizen 680.

De karakteristieke eigenschappen van de grotere Enkhuizen 744 Tender is volledig behouden in dit compacte model. De stoere stijlsteven, de prachtige zeeg en de buitengewoon stijlvolle spiegel met geïntegreerd zwemplateau en de hoogwaardige afwerking met massief teakhout of kunststof zijn kenmerken van de Enkhuizensloep.
Door de geringe diepgang en de uitgekiende wijze waarop de romp het water los laat, trekt de boot weinig golven in ondiep water. Op groter water kan een hoge snelheid worden bereikt, zelfs met een kleine motorvermogen, doordat de romp snel planeert. De geïntegreerde sprayrails buigt het buiswater af, zodat de inzittenden ook bij hoge snelheden droog blijven. Kortom, een boot waarmee een grote afstand in korte tijd en in alle comfort kan worden afgelegd.

Lange tocht
De 680 biedt voldoende ruimte om met 8 personen een lange tocht te maken, en uit te rusten met alle voorzieningen die een tocht tot echt genieten maken. Het kan worden uitgerust met een permanente, afsluitbare toiletvoorziening of dienen als opslagruimte. De toegang tot het vooronder bevindt zich achter de voorbank. Door het rugkussen weg te halen en het deurtje te openen wordt het vooronder zelfs voor de wat forsere persoon goed toegankelijk. 
In de spiegel zit een deurtje dat in opengeklapte toestand een ruime doorgang biedt vanuit de kuip naar het zwemplateau. Veilig, comfortabel en vrijwel niet zichtbaar als het niet in gebruik is. Uiteraard voldoen al onze boten aan de CE-normering. Veiligheid speelt met name een rol tijdens het normale gebruik van de boot. De 680 is uitgerust met een groot aantal veiligheidsverhogende standaardvoorzieningen. Een handig ingedeeld interieur met goed toegankelijke bergruimte en weggewerkte accessoires zorgt er voor dat er geen losse spullen in de kuip hoeven te slingeren. De vloer van de 680 is op twee niveaus gelegd: de stuurman zit hoog, de passagiers lager. Zo houdt de stuurman ook bij een volle kuip een optimaal overzicht over het vaargebied.
Alle onze modellen zijn leverbaar in een diesel  elektro (of desgewenst hybride) uitvoering.

Enkhuizer Enkhuizer
naamloos naamloos