VERNIEUWDE ZARRO MAXX 27

Nog luxueuzer en comfortabeler

AMSTERDAM- Zarro Dutch Quality Boats presenteert op de HISWA de vernieuwde Zarro Maxx 27.

De Maxx 27 heeft voor het modeljaar 2017 een aantal belangrijke upgrades gekregen en door de toepassing van grensverleggende technologieën is de tendersloep nog luxueuzer en comfortabeler geworden.

Het op de HISWA getoonde exemplaar heeft een nieuw, zeer efficiënt onderwaterschip, is uitgevoerd in de kleur Diamond Grey en beschikt over diverse ‘state of the art’ features. Zo is de boot uitgerust met een CZone Canbus systeem met bediening via de smartphone en een Jet Thruster systeem voor geruisloos zijwaarts manoeuvreren.

Comfort
De vernieuwde Zarro Maxx 27 kenmerkt zich door een unieke vormgeving bestaande uit een mix van retro styling en moderne belijning. Alles aan boord van de luxe tendersloep is ontwikkeld en vormgegeven om een optimaal comfort aan de opvarenden te verschaffen. De zelflozende kuip geeft een ruimtelijk gevoel, beschikt over stahoogte onder de cabrioletkap en heeft diverse zitposities die uitnodigen tot een lang verblijf aan boord. De motorkist van de Zarro Maxx 27 is deels weggewerkt onder de L-vormige bank. Deze slimme oplossing biedt veel ruimte voor de comfortabele rondzit achter het stuurwiel. 

Efficiënt onderwaterschip
De vernieuwde Zarro Maxx 27 heeft een uiterst efficiënt onderwaterschip dat is ontworpen door de ingenieurs van Vripack en is zeer geschikt voor zowel rustig cruisen over binnenwateren als ook voor snelle buitengaatse tochten. De topsnelheid van zestig kilometer per uur wordt bereikt door de krachtige Volvo Penta of MercuryDiesel TDI motoren. De vernieuwde Maxx 27 kan worden uitgerust met een innovatief digitaal schakelsysteem van CZone waarmee alle functies aan boord op een groot 9 inch scherm digitaal te bedienen zijn met een smartphone of tablet, ook op afstand. Het summum van manoeuvreerbaarheid op de Zarro Maxx 27 wordt gerealiseerd door het nieuwe Jet Thruster systeem. 

 

11 11
12 12
13 13