ISAFETY FAIR IN SCHEVENINGEN

Alles over veilig het water op

SCHEVENINGEN- In Scheveningen wordt zaterdag 1 april voor de vierde keer de iSAFety Fair gehouden. Watersporters vinden hier alle informatie om veilig het water op te gaan. 

De dag is speciaal bedoeld voor alle zoet – en zoutwatersporters, varend op meren, plassen, rivieren en op zee, die het thema veiligheid op het water serieus nemen. Tussen 11:00 en 17:00 uur wordt aan de Hellingweg een compleet beeld gepresenteerd van alle verkrijgbare veiligheidsmiddelen. U vindt er alles op het gebied van apparatuur, trainingen, reddingsmiddelen en keuringen. De deelnemende bedrijven zullen veel veiligheidsmiddelen tonen en demonstreren, bijvoorbeeld communicatie- en navigatieapparatuur, AIS systemen, kaarten, EHBO kits, brandblussers, veiligheidslijnen, lenspompen en reddingsboeien. 

Workshops

Nieuw dit jaar zijn de workshops en clinics door o.a. het Watersportvebond, de KNRM, Kiteboardschool, Maritiem en Nordic Marine. Bezoekers kunnen bovendien hun reddingsvlotten, reddingsvesten, brandblussers, epirbs en noodsignalen voordelig laten keuren. De iSAFety Fair vindt u aan de Hellingweg 138 in Scheveningen. Toegang en parkeren is gratis 

Het initiatief van wordt ondersteund door het Watersportverbond, de KNRM, de Noordzee Club en North Sea Regatta. Jachtclub Scheveningen is gelegen in de tweede haven van Scheveningen met directe toegang, zonder sluizen, naar de Noordzee. De moderne haven is een el dorado voor vissers ,zeilers en andere watersporters. Naast toertochten worden ook veel wedstrijden georganiseerd voor vissers en zeilers, zoals het NK kleinbootvissen, de Noordzee Regatta (NSR) en de winterwedstrijden om de IJspegel Trophy. 

De jachthaven beschikt over ca. 300 ligplaatsen, uitstekende sanitaire voorzieningen, wifi en ontvangt jaarlijks duizenden passanten. Winkels en restaurants vindt u direct aan het water.  

16_015729_NSR 16_015729_NSR
veilig-op-zee veilig-op-zee
isafety-fair isafety-fair