BALK SHIPYARD EERSTE ANTIROLL INBOUWSTATION

Resultaat partnership met DMS Holland

URK-Balk Shipyard is een partnership aangegaan met DMS Holland. Balk Shipyard wordt het eerste AntiRoll inbouwstation in Noord Europa. Voor Balk Shipyard is dit een aanvulling op hun reeds bestaande range van refit diensten. Voor DMS Holland betekent dit dat zij hun AntiRoll afnemers een zeer ervaren en vakkundig inbouwstation kunnen aanbieden. 

DMS Holland – masters in stabilisation- heeft met zijn innovatieve stabilisatiesystemen een andere dimensie aan stabilisatie gegeven.  Zowel onderweg als zero-speed. Ultieme stabilisatie, baanbrekende, innovatieve technologie en een doordachte retractable inbouwuitvoering maken van AntiRoll een ongeëvenaard stabilisatiesysteem voor superjachten. De onafhankelijke testresultaten van het MARIN bevestigen op alle fronten de ongekende stabilisatieprestaties.

Uitbouw door Inbouw

“We waren er dan ook snel uit’, zo verklaart Daan Balk, CEO Balk Shipyard. Dit zijn de innovaties waar onze klanten op zitten te wachten. Een perfecte preferred supplier. Bovendien sluit de service-gerichtheid en no nonsense instelling van DMS Holland precies aan bij onze bedrijfsopvatting. Voor ons betekent deze inbouw dan ook een waardevolle uitbouw”.

Patrick Noor – Directeur DMS Holland: “Wij hebben altijd gezegd dat Nederland onze primaire uitvalsbasis is. Natuurlijk : het DMS-stabilisatiesysteem AntiRoll spreekt breed  internationaal aan maar wij wilden als eerste in Nederland een inbouwfaciliteit realiseren. Nu vergt vanwege het hightec-level van onze systemen inbouw een up-to-date partner. En dan is met Balk Shipyard de keuze snel gemaakt.

Deze werf beschikt over de vereiste technologische expertise, de logistieke en organisatorische faciliteiten voor een deskundige inbouw. En wie weet, kunnen we samen met Balk als Hofleverancier ook nog eens ooit de  Groene Draeck van stabilisatoren voorzien”.

 

 

patrick-noor-dms-holland-and-daan-balk-balk-shipyard-1.0_920x400_adaptiveResize patrick-noor-dms-holland-and-daan-balk-balk-shipyard-1.0_920x400_adaptiveResize
Balk-Shipyard-outside Balk-Shipyard-outside