UPDATE ASPERGE ZEILEN

Leuke zeildag bij De Haan Watersport

WORKUM- Na vier keer met succes een zogenaamde Asperge-zeildag te hebben georganiseerd, krijgt het evenement van De Haan Watersport in Workum, een update.

Op verzoek van de vaste deelnemers maken de asperges plaats voor steak en frites. De entrecotes van slager Blom en de verse frites van Boele zijn een hoogtepunt van culinair Workum. Organisator Frank de Haan is inmiddels professioneel Big Green Egg Master en heeft alles is in huis om de zeildag smaakvol af te sluiten.

Wat hetzelfde blijft is de opzet van de zeildag. Met de polyvalken wordt een mooie tocht gezeild en onderweg wordt genoten van koffie en taart, de lunch en terug in Workum van de eerder genoemde steak en frites en drankjes. Je kunt je individueel of als groep inschrijven. Per boot kunnen drie tot vier personen mee. Aanmelden kan tot 7 mei. De prijs is onveranderd: €69 pp.
Mocht je de avond van tevoren of op zaterdag willen overnachten in Workum dan is dit mogelijk. Er zijn verschillende mogelijkheden, kijk op de site onder “hotels/B&B ” of bel voor een advies.

Aanmelden: (0) 515 541797 of frank@dehaanwatersport.nl

de h 2 de h 2
de h 3 de h 3
de h 5 de h 5
de haan de haan