NIEUWE VERKOOPPUNTEN JETTEN SHIPYARD

Werf nu ook actief in Frankrijk en Engeland

SNEEK- Door sterk toegenomen belangstelling zijn er dit jaar diverse Jetten Shipyard verkooppunten en dealers bijgekomen; in Noord-Oost Duitsland, Zuid-Nederland, België en Luxemburg en nu ook in Frankrijk en Engeland.

Jetten Shipyard heeft op een prachtige locatie in Frankrijk nu een Premium Distributeur aan de prachtige Côte d’Azur namelijk Ulysee Yachts in Cannes. In Engeland is Tingdene Boatsales aangesteld als vertegenwoordiger van de werf uit Sneek. Het bedrijf heeft tien vestigingen.  

Jetten Shipyard  trok begin dit jaar massale internationale belangstelling door het winnen van de prestigieuze prijs ’European Power Boat of the Year 2017’ met de Jetten Beach 45. Een ontwerp van Cor D. Rover Design. De eerdere succesvolle presentatie van de werf op bootshows in Düsseldorf,  Cannes en Genua, en verkopen op de Italiaanse markt, leiden tot veel belangstelling en heel belangrijk verkoop.

Opgericht in 1997 heeft Jetten Shipyard onder eigen naam al meer dan 200 schepen gebouwd in de modellijnen Jetten, Bommelaer, MPC, Custom Build by en Jetten Beach, die in 2017 is uitgeroepen tot Europese Motorboot van het Jaar. Op de werf in Sneek werken zo’n 30 medewerkers. Jetten Shipyard doet het liefste zo veel mogelijk alles in eigen huis: aluminium cascobouw, schilderwerk, stoffering, scheepsbetimmering en de technische opbouw.


 

 

 

 

 

Jetten badlaken zwembad 2 Jetten badlaken zwembad 2
Jetten Shipyard Cannes Jetten Shipyard Cannes
Jetten Shipyard UK Jetten Shipyard UK