SEAFARING 44 ECO CRUISER

Meest duurzame motorjacht in haar klasse

GROU- Seafaring Yachts Nederland introduceert tijdens de HISWA te water de Seafaring 44, een primeur. Het meest duurzame jacht in zijn klasse, is gericht op comfort en vaargenot. Het is een lange afstand eco cruiser, geschikt om de wereldzeeën mee te ontdekken.

De bakermat van de Seafaring 44 ligt in Slovenië, het land dat bol staat van de ervaring in het bouwen van jachten. Duurzaamheid, efficiëntie, veiligheid, kwaliteit, vaargenot en eigentijds design waren de leidraden bij het ontwikkelen van de Seafaring 44. Het is het meest zuinige schip in zijn klasse: minder dan 1 liter brandstof per mijl bij een snelheid van 10 knopen. De zeer efficiënte rompvorm ligt ten grondslag aan dit geringe verbruik. Op één tank kan met de Seafaring 44 een Atlantische oversteek worden gemaakt. Alle onderdelen die in het schip zijn verwerkt heeft de werf gedocumenteerd en geregistreerd, waarmee zij tegemoetkomt aan de hoogste eisen die duurzaam bouwen stelt aan werven.

De lay-out van het dek is grondig doordacht, zodat optimaal gebruik is gemaakt van de beschikbare ruimte. Dat geldt ook voor het moderne en lichtovergoten interieur. Slimme features zorgen voor flexibel gebruik en verrassende ruimtebesparende oplossingen. Door de uitgekiende lay-out van het schip voelt de Seafaring 44 even groot als een superjacht.

Eigenaren hebben de keus uit verschillende uitvoeringen voor het exterieur en de indeling onderdeks. Elke versie heeft een pilothouse met panoramisch uitzicht.

Seafaring Yachts is al meer dan 10 jaar actief op de Nederlandse watersportmarkt. Sloepen en Motorbotenmarkt is onderdeel van Seafaring Yachts. Het gezicht van Seafaring Yachts is Bart van den Berg. Op de HISWA te water is de feestelijke doop van de Seafaring 44.

Meer informatie vindt u op

171341-seafaring-erasmus-brug 171341-seafaring-erasmus-brug
171341-seafaring-friese-meren 171341-seafaring-friese-meren