LEER SUPPEN MET WATERSPORT-TV

Online en praktijk cursussen

GROU- Binnenkort start op Watersport-TV een online cursus suppen. In meerdere afleveringen leer je onder leiding van Watersport-TV vlogster en supster Aukje Postma stapsgewijs suppen.

Aukje, eigenaresse van supschool SubAway Grou, leert je hoe je op je board moet staan, en stabiliteit kunt vinden om vervolgens het water op te gaan. Belangrijk is dat je de techniek goed onder de knie krijgt. Dit voorkomt niet alleen blessures, maar zorgt ook voor optimaal supplezier.

Het suppen is een van de snelst groeiende vormen van watersport. Het is laagdrempeling. Iedereen kan het leren: van jong tot oud. En heb je eenmaal de smaak te pakken, dan zijn de mogelijkheden onbeperkt. Je kunt prachtige tochten maken door de natuur, puur recreatief. Maar je kunt ook meedoen aan wedstrijden. De boards zijn eenvoudig mee te nemen, dus je kunt suppen waar je wilt. En is het te koud in eigen land, dan pak je toch het vliegtuig naar een zonnige bestemming om te suppen.

De online cursus is binnenkort gratis te volgen via Watersport-TV. Wil je zelf ervaren hoe het is om te suppen, dan bestaat de mogelijkheid om een praktijkcursus te volgen. In samenwerking met Aukje Postma zal Watersport-TV op meerdere plekken in ons land voor onze kijkers beginners-en gevorderden cursussen gaan organiseren. We houden je op de hoogte.

De online cursus wordt mede mogelijk gemaakt door Mistral.

 

aukje 2 aukje 2
Aukje 1 Aukje 1
Aukje 6 Aukje 6
Aukje 7 Aukje 7
aukje 8 aukje 8
aukje 3 aukje 3
Aukje 4 Aukje 4