WERELDPRIMEURS LINSSEN YACHTS

Grand Sturdy 40.0 Sedan en Grand Sturdy 35.0 AC op HISWA te water

AMSTERDAM- Als trouwe exposant is Linssen ook weer op de HISWA te water te vinden. De nieuwe Grand Sturdy-modellen worden op deze internationale beurs voor het eerst voorgesteld, met als wereldprimeurs de Grand Sturdy 40.0 Sedan (12,85 x 4,30 m) en de compacte Grand Sturdy 35.0 AC (10,70 x 3,40 m).

Bij de Sedan-versie bevinden salon en kuip zich op één niveau. In het verlengde van de opbouw loopt de standaard Linssen-Longtop over de kuip. Hierdoor kunt u droog en comfortabel en  beschut tegen minder goed weer in de kuip zitten op de geïntegreerde kuipbank met de centrale hekdeur naar het zwemplateau. Het schip is standaard voorzien van een kussenset en gesloten cabrio rondom de longtop, zodat deze ruimte een volwaardige verlenging van uw salon vormt.

Dit jacht is zeer compleet uitgerust en heeft veel innovatieve Linssen-details, zoals een extra klapdeel om uw keuken te vergroten, een klappende dinette/bureau met 2 designkrukken en een 32” TV, die ‘verstopt’ zit in een ruimtedeler.

Voor het comfort en vaargemak zorgen o.a. het Linssen Compartment Controlled Heating system, de Linssen Power Pack, een elektrische boegschroef, een Raymarine i70S, een elektrisch toilet en nog veel meer.

linssen 1 linssen 1
linssen 2 linssen 2