LAAGDREMPELIG ZEILEN BIJ SAIL EXPERIENCE

Merel Bot wil cursisten vooral plezier bezorgen

LEEUWARDEN- Begin dit jaar is Merel Bot haar eigen zeilschool Sail Experience gestart in Leeuwarden en Grou. Al noemt ze het zelf liever geen zeilschool.
“Met Sail Experience wil ik zeilen laagdrempelig maken door het aan iedereen aan te bieden die deze mooie sport wil leren. Daarnaast heb ik ervoor gekozen geen vaste locatie te hebben, zodat ik echt naar de mensen toe kom”, aldus Merel. Zeilen is bij Sail Experience dan ook een combinatie van leren én plezier hebben. Waarbij kwaliteit, persoonlijke begeleiding en les op maat voorop staan. De cursisten leren op hun eigen tempo en niveau zeilen.
De zeilschool biedt privé- zeillessen en cursussen aan voor volwassenen en gezinnen. Voor de kinderen zijn er strippenkaarten om in vijf dagdelen, verspreid over vijf weken, te leren zeilen. De strippenkaarten zijn ontwikkeld om de drempel te verlagen. Zo gaan de kinderen, net als met andere sporten zoals voetbal of dansen, één keer in de week naar zeilles.
“Ik heb al veel mensen kennis mogen laten maken met zeilen, meer dan van tevoren gedacht!” Aankomend jaar is Friesland Culturele Hoofdstad van Europa en hoopt Merel nog meer mensen aan boord te mogen ontvangen.

Privé zeilcursus volwassenen Privé zeilcursus volwassenen
Sail Experience 2 Sail Experience 2
Zeilcursus kinderen Zeilcursus kinderen
Zeilles Sail Experience Zeilles Sail Experience