OPEN KANO FESTIVAL

In Nationaal Park Weerribben-Wieden

Van 8, 9 en 10 september is het weer een waar peddelfeest van en voor open kanovaarders in Nationaal Park Weerribben-Wieden. Een gezellig samenkomen waar open kanovaarders in ontspannen sfeer onderling veel kennis en laatste nieuwtjes uitwisselen over peddels, vaartechnieken en open kano’s.
Naast de gebruikelijke toertochten door de Weerribben worden er diverse demonstraties op en aan het water verzorgd. Voor zowel de beginnende als meer gevorderde kanovaarder worden door ervaren instructeurs uit diverse landen verschillende kanoworkshops in tandem- en/of solokano gehouden.

Wil je je vergapen aan allerlei nieuwe modellen kano’s en peddels? Proefvaren is nog beter. Het lange weekend biedt tijd genoeg voor een proefvaart in een van de vele modellen kano’s.
Check: Wooden-boat.de, Lake Constance Canoes Kanuga Woodstripper Kanoes, Swift canoe’s, Badger paddels, Freeranger Canoe, Wenonah, Piper Paddles, Ally vouwkano’s, Canoe&Survival, Downcreek Paddels, Herbie Bird. Allemaal zijn ze van de partij!

 

openkanofestival openkanofestival