OP REIS MET HOPE

Boek over dromen, liefde en de magie van wereldreizen

AMSTERDAM- Zes jaar zeilde Joshua van Eijndhoven rond de wereld, onderweg ontmoette hij de liefde van zijn leven, werkte in meer dan veertig landen en schreef een boek getiteld ’Op reis met Hope.’

“Toen ik uit Nederland weg zeilde had ik niet kunnen vermoeden dat deze reis zes jaar zou duren. Ik dacht twee of drie jaar, maar toen ik eenmaal doorkreeg dat ik onderweg ook geld kon verdienen, was er opeens geen reden meer om naar huis te gaan. De eerste keer dat ik onderweg werkte, was op de Kaapverdische eilanden. Ik was daar schipper op een zeiljacht en zeilde langs de eilanden, als was het eiland Sao Vicente mijn favoriet. Ook ontmoette ik Katia hier. Samen zeilden we vervolgens vijf jaar lang verder. Ik twijfelde lang of ik een boek moest schrijven, maar werd uiteindelijk overgehaald door mijn uitgever en vrienden. Mensen vragen zich vooral af hoe wij het financieel deden, zo lang reizen. In mijn boek probeer ik daar antwoord op te geven”.

Op reis met de Hope is een verhaal over dromen, liefde en de magie van wereldreizen zonder vast plan en met een beperkt budget. Het boek kost €17,99. Je kunt een gesigneerd kopie rechtstreeks bestellen bij Joshua en Katia door via hun facebook pagina een berichtje te sturen.

HOPE (https://www.facebook.com/Joshandhopesailingtheworld/)

 

Op reis met de Hope cover (2) Op reis met de Hope cover (2)
Kiribati Kiribati