NOMINATIES LEUKSTE HONDEN JACHTHAVEN

Welke haven wint de Award van Honden aan Boord?

MEDEMBLIK- Voor de verkiezing van de leukste jachthaven voor honden Award zijn tien jachthavens genomineerd. Afgelopen maanden konden booteigenaren via de site Honden aan Boord jachthavens nomineren. Uit de vele inzendingen heeft de jury tien jachthavens gekozen die kans maken op de felbegeerde award. Het gaat er nu om wie de meeste stemmen krijgt.

STEM HIER (http://hondenaanboord.nl/finale-leukste-jachthaven-award-2017/)

Stemmen kan tot 30 november.

Trudie Rutten (auteur en initiatiefneemster) heeft veel contact met havenmeesters en hondenliefhebbers. Zij probeert wensen en eventuele ergernissen van beide partijen te inventariseren en oplossingen aan te dragen en zo bij te dragen tot wederzijds begrip.

Het doel van deze Award is jachthavens in Nederland te beoordelen op hondvriendelijkheid en daarmee begrip te creëren voor de vele varende hondeneigenaren die Nederland telt. De tijd van “verboden voor honden”-bordjes in achterhaald. Hondenaanboord.nl wil graag laten zien dat hondvriendelijkheid loont. Hondenliefhebbers vormen immers een grote doelgroep binnen de jachthavenbezoekers!  Een op de drie boten heeft een of meer viervoeters aan boord en tegenwoordig zijn jachthavens ook voor campers  toegankelijk. Ook campers hebben vaak een of meer honden aan boord.

FB IMG_7986 FB IMG_7986
Bruinisse Bruinisse
DeMaas DeMaas
Drijfveer Drijfveer
DU6A4210 DU6A4210