VETUS GENOMINEERD VOOR DAME AWARD

Met '‘heavy duty’ waterlock

AMSTERDAM- Voor de achtste keer in negen jaar is er een VETUS product genomineerd voor de prestigieuze DAME AWARD; dé onderscheiding voor nieuwe innovatieve producten in de watersport.
Dit jaar is VETUS genomineerd voor de nieuwe HPW serie; het ‘heavy duty’ waterlock met exceptionele eigenschappen. De HPW waterlocks, gemaakt van NAVIDURIN®, zijn temperatuurbestendig tot 260° C en zijn 170% beter dan standaard GRP materialen. NAVIDURIN® is het bewijs van VETUS’ belofte van het maken van innovatieve oplossingen. Het is een speciaal ontwikkeld composiet materiaal dat is geoptimaliseerd voor het gebruik in aan boord van schepen. De combinatie van toevoegingen vormt een unieke set van eigenschappen die vele malen beter werkt dan de standaard gebruikte materialen (gebruikt in de meest veeleisende omgeving aan boord; de motorkamer) op kritische punten. Door het gebruik van dit materiaal, zijn HPW serie waterlocks duurzamer, lichter, gaan langer mee en zijn extreem temperatuurbestendig. Dit maakt deze waterlocks bijzonder geschikt voor de meest extreme toepassingen, zoals de beroepsvaart. Voor meer informatie over dit product, gaat u naar:  Waterlock info (https://www.vetus.com/nl/blog/vetusintroduces-hpw-series.html.  )
In totaal worden er 8 onderscheidingen uitgereikt: naast de 7 categorie winnaars is er ook een overall winnaar. De HPW serie is genomineerd in de categorie: ‘Machinery, Propulsion, mechanical and electrical systems and fittings’.
 
De prijs wordt uitgereikt op de openingsdag van de METS (Marine Equipment Trade Show) op 14 november in de RAI in Amsterdam.

HPW_XLRES HPW_XLRES
HPW-4_-NEWS-header-image-891x582-432- HPW-4_-NEWS-header-image-891x582-432-