VETUS INTRODUCEERT VEEL NIEUWE PRODUCTEN

Tijdens internationale vakbeurs in de RAI

AMSTERDAM- In de RAI in Amsterdam start dinsdag de METS. Een internationale vakbeurs voor de watersportindustrie. Veel producenten en leveranciers lanceren op de beurs hun primeurs. Zo ook VETUS, dat nooit eerder tegelijk zoveel nieuwe producten introduceerden. Van een revolutionaire nieuwe boegschroef serie tot een nieuwe lijn vuilwateraansluitingen.

De Boegschroef 2.0 (R)Evolutie van VETUS is een combinatie van de succesvolle elektrische boegschroeven en de fluisterstille RimDrive. Geen koolborstels, proportioneel, zeer efficiënt, laag voltage, ongelimiteerde runtime, weinig onderhoud en eenvoudige installatie zijn belangrijke eigenschappen van deze nieuwe boegschroeven.
 
V-Docker – VETUS Joystick docking systeem

De ‘Creator of Boat Systems’ verbetert bootbesturing eens te meer. Met de introductie van de V-DOCKER® De intuïtieve bediening van de V-DOCKER®, zorgt voor een eenvoudige besturing in de meest veeleisende situaties. De V-DOCKER® werkt in combinatie met één motor, een boeg- en een hekschroef. 
 
Heavy Duty Waterlocks – HPW series Exhaust systems

De HPW serie waterlock, gemaakt van NAVIDURIN®, zijn temperatuurbestendig tot 260° C en overtreffen de prestaties van standaard GRP materialen met 170%! NAVIDURIN® is het bewijs van onze belofte van het maken van innovatieve oplossingen. Het is een speciaal ontwikkeld composiet materiaal dat is geoptimaliseerd voor het gebruik in aan boord van schepen.
 
Nieuw metalen filter

VETUS introduceert een nieuwe metalen filter, type CWS. Speciaal voor situaties waarbij het koelwaterfilter op, of onder de waterlijn geïnstalleerd moet worden. Dit filter is speciaal geschikt voor commerciële toepassingen. 
 
DEUTZ 4 cilinder motoren

VETUS introduceert de 4 cilinder D-Line common-rail motoren  (122 – 140 pk). De nieuwe D-Line motoren zijn duurzaam en zeer zuinig. Ze hebben een hoog koppel waardoor deze motoren uiterst geschikt zijn voor het toepassen van power hydraulica aan boord. Deze motoren met karakteristieke VETUS uitstraling zijn compleet met een CAN bus systeem volgens SAEJ1939 protocol en voldoen aan de laatste RCD2 emissie-eisen.
 
En verder introduceert VETUS een nieuwe serie boiler, ventilatoren, nieuwe modellen van het ‘flush’ luik type FGH, nieuwe modellen Magnus en Altus luiken, een nieuwe serie anodes en een nieuw model van onze generator (20kVa).
 
DAME NOMINATIE
 
Daarnaast is VETUS opnieuw genomineerd voor prestigieuze DAME AWARD; dé onderscheiding voor nieuwe innovatieve producten in de watersport. Dit jaar is VETUS genomineerd voor de nieuwe HPW serie; het ‘heavy duty’ waterlock.

 

De METS is een vakbeurs en alleen te bezoeken op uitnodiging.


 

CWS_2017 CWS_2017
FGH-OPEN_XLRES FGH-OPEN_XLRES
GLX20TIC_CLOSED_XLRES GLX20TIC_CLOSED_XLRES
new_thruster_75kgf_RGB new_thruster_75kgf_RGB
rmc_render_alpha rmc_render_alpha
TWINLINE_XLRES TWINLINE_XLRES
VETUS_VD4_V2_2016 VETUS_VD4_V2_2016