WHISPER POWER PAKT GROOTS UIT OP METS

Met introductie van veel nieuwe producten

AMSTERDAM- Whisper Power pakt op de METS, de vakbeurs voor de watersport industrie, groots uit. In de RAI in Amsterdam worden veel nieuwe producten aan de markt geïntroduceerd.   

Een publiekstrekker is de Genverter Piccolo range, een kleine krachtige variabele toeren generator serie, die uitgebreid is met een 8 kVA en een 10 kVA versie. De belangrijkste kenmerken: Polyester geluidskap voorzien van geluiddempend materiaal.Bovendelen kunnen geheel weggenomen worden. Modellen voldoen aan Tier 4 en zijn EPA compliant (USA norm).Leverbaar voor 120 V 60 of 50 Hz (USA en Japan markten). Optioneel:  een fraai en functioneel TOUCH paneel van 5/ 7 inch. Alle modellen zijn voorzien van de variabele toeren techniek die instelling van de toeren op basis van de systeembehoefte mogelijk maakt.

Paradepaardje Genverter M-GV 15
Volgend op de introductie van de 8 en 10 kVA Genverter modellen in 2016, introduceert WhisperPower een 15 kVA watergekoelde compacte generator. Deze laatste toevoeging aan de nieuwste generatie diesel generatoren met variabele toeren wordt compleet geleverd met een omvormer en een geavanceerd touch screen afstandsbedieningspaneel. Verder kunnen als optie alle installatieaccessoires zoals een water/gasscheider, waterlock, waterinlaat en slangen worden meegeleverd.

Uitbreiding van de  generator accessoires
Naast de bestaande Delta Waterlocks en Water/Gasscheiders is er een budget range ontwikkeld. Deze componenten zijn als complete kit en als losse componenten te bestellen en momenteel beschikbaar voor alle generator modellen tot 12kVA.  

Geavanceerde shunt
WhisperPower heeft flink opmars gemaakt als totaal leverancier van de nieuwe generatie stroomsystemen. Productontwikkeling en innovatie staan hoog in het vaandel, wat een constante stroom aan nieuwe of verbeterde producten oplevert. Nieuw in het programma is de WP- BM Smart Shunt, een centraal meetinstrument dat de 12, 24 of 48 VDC  energiehuishouding monitort en de laad/ontlaadstatus van de accu aan boord van vaartuig, voertuig of landobject weergeeft. Met een uitbreiding van het standaard pakket kan dit ook op afstand. De digitale shunt kan eenvoudig aangesloten worden op elk soort en merk accu en het WhisperConnect DC Bus systeem dat verbonden kan worden met een groot deel van het WhisperPower leveringsprogramma. De Smart Shunt kan geleverd worden met een 5 INCH TOUCH paneel voor de functie van accumonitor.

Uitbreiding van het omvormer pakket
Om aan de vraag naar omvormers met hogere vermogens te kunnen voldoen is er een nieuwe 3 kWatt omvormer geschikt voor 12 V accu systemen opgenomen in het zogenaamde Orange pakket van WhisperPower. De WP- Sine 12/3000 levert 3000 Watt aan vermogen met een zuivere sinusspanning en zeer stabiele frequentie. Het apparaat weegt slechts 6.9 kg en is zeer compact. Met een lengte van 53.9 cm, een breedte van 23 cm en een hoogte van 11.5 cm is dit één van de kleinste en krachtigste sinus omvormers die leverbaar is op de wereldmarkt. Het piekvermogen is 6 kW. Geschikt voor onder meer kleine wasmachines, keukenapparatuur, inductie koken, zwaar gereedschap etc.  

 

Voor meer informatie kijk op site

 

Whisper Power 1 Whisper Power 1
Whisper power 2 Whisper power 2
Whisper POwer 3 Whisper POwer 3
Whisper POwer 4 Whisper POwer 4
Whisperpower 5 Whisperpower 5
Whisper POwer 6 Whisper POwer 6
Whisper Power 7 Whisper Power 7