BOOT DUSSELDORF TOT LAATSTE VIERKANTE METER UITVERKOCHT

Exposanten op de wachtlijst voor standruimte

DUSSELDORF- De organisatie van Boot Düsseldorf zit met een luxe probleem. Voor de komende beurs is er zoveel belangstelling dat alle beschikbare vierkante meters zijn uitverkocht. Exposanten die nog op de beurs willen staan, komen op een wachtlijst.

Boot Düsseldorf, ’s werelds grootste beurs voor ‘360° watersport beleven’ stevent af op een nieuw topresultaat: met bijna 2.000 deelnemende bedrijven zal het oude record met ruim 100 exposanten worden verbroken. En ook de tentoonstellingsoppervlakte zal door de ingebruikname van hal 8a voor de Beach World verder worden uitgebreid naar totaal 230.000 vierkante meter.

Werner Matthias Dornscheidt, directeur van de beursorganisatie: “Boot toont alles wat het hart van de watersporter sneller doet kloppen. Het is de internationale trendsetter van de branche en zal ook in 2018 nieuwe, aantrekkelijke accenten plaatsen. Of het nu gaat om surfers, duikers of andere watersporters, zeilers of motorbootliefhebbers, ribs of luxueuze jachten: Boot is ’s werelds nr. 1-bestemming voor alle mensen die van sporten op, aan of in het water houden.”

Boot Düsseldorf wordt gehouden van 20 tot en met 28 januari.

 

Video impressie Boot Dusseldorf (https://www.youtube.com/watch?v=mmmAP3kWK8k)

 

 

Boot-Dusseldorf-2016 Boot-Dusseldorf-2016
boot15_jv7759 boot15_jv7759
boot2014 boot2014