MESSINK YACHTING NIEUWE IMPORTEUR J/BOATS

Onder de naam J/Benelux

ENKHUIZEN- Messing Yachting is de nieuwe J/Boats importeur voor Nederland. Voor het dealerschap zal de naam J/Benelux worden gebruikt.

”J/Boats is een merk dat echt bij ons past. Goed zeilende, hoge kwaliteit schepen en een merk dat bekend staat om hun eenheidsklassen,’ aldus Gideon Messink. De schepen, zowel nieuw als tweedehands, worden verkocht vanuit Enkhuizen met een extra servicepunt bij Seaport Sailing Yachts in IJmuiden.

”’In Enkhuizen hebben we alle faciliteiten bij de hand en ook in IJmuiden hebben we onze eigen stalling en service monteurs die gespecialiseerd zijn in performance zeiljachten en boot tuning. Die kunnen we flexibel inzetten, ook buiten de eigen werf.”

Actieve benadering
Messink Yachting wil de markt actief gaan benaderen. Naast een demo boot uit de nieuwe range waar proefvaarten mee gevaren kunnen worden, worden er ook evenementen/wedstrijden georganiseerd.

Messink Yachting bestaat inmiddels 25 jaar als dealer van vooraanstaande merken en als jachtmakelaar. Haar zusterbedrijven zijn Seaport Sailing Yachts, stalling en onderhoudslocatie in IJmuiden, PR Sailing gespecialiseerd in race management en evenementen en Sailing Holland dat momenteel de campagne Team Brunel in de Volvo Ocean Race verzorgt.

De lange termijn
Frédéric Bouvier van J Composites zegt blij te zijn met deze nieuwe samenwerking. ”In Nederland en België varen veel J/Boats en het is belangrijk dat er een goede partij klaar staat voor onze klanten en ons merk verder uitdraagt. Wij hebben alle vertrouwen dat we met Messink Yachting en haar zusterbedrijven de juiste partij hebben gevonden voor de lange termijn”.

 

Voor meer informatie:

 

 

 

 

J3 J3
J2 J2
J1 J1