ZO GAAT HISWA TE WATER ERUIT ZIEN IN 2018

Beleving credo van deze tijd op beurzen

LELYSTAD- De organisatie van de HISWA te water is alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de volgende beurs die van 5 tot en met 9 september 2018 voor de eerste keer in Lelystad wordt gehouden.

De artist impression geeft een eerste indruk hoe het over iets minder dan een jaar in de Bataviahaven eruit zal zien. Kort voor de laatste beurs die nog gehouden werd in de Amsterdam Marina, kondigde de organisatie van de HISWA te water de verhuizing aan.

Het leidde op de steigers direct voor de nodige gesprekstof en discussies tussen voor-en tegenstanders. In een bericht aan exposanten laat de organisatie weten in Lelystad te gaan inspelen op ’beleving.’ Het credo van deze tijd. 

We gaan verrassen en voor een breed aanbod zorgen. Ook als je niet direct een boot of watersportproduct zoekt, moet er toch van alles te beleven zijn op de HISWA te water. Hoe het concept er precies uit komt te zien houden wij nog even geheim, maar de 35ste editie belooft weer een feest te worden voor publiek en exposanten,” aldus de organisatie die afgelopen weken bij veel watersportbedrijven en exposanten op bezoek is geweest voor een evaluatie van afgelopen jaar en vooral om vooruit te kijken naar de editie van 2018. ’’Uit de gesprekken zijn zeer nuttige punten naar voren gekomen die wij meenemen in ons nieuwe concept. Denk hierbij aan de mogelijkheden tot proefvaren, het verbeteren van de segmentatie van diverse soorten jachten en/of bedrijven en andere openingstijden.”

Exposanten kunnen ter kennismaking met Lelystad en het nieuwe beursterrein zich bij de HISWA aanmelden voor een rondtoer.

Hiswa te water Hiswa te water