BRITISH MARINE SPONSOR TALL SHIPS RACES HARLINGEN

Nautisch evenement volgend jaar zomer

HARLINGEN- De maritieme verzekeringsspecialist British Marine verbindt zich als sponsor en partner aan The Tall Ships Races Harlingen 2018.
De overeenkomst met British Marine, een onderdeel van de wereldwijde verzekeraar QBE, werd ondertekend door Tim Pembroke – directeur British Marine en Jan Reier Arends, voorzitter Stichting Harlingen Sail.
Jan Reier Arends: “Om The Tall Ships Races Harlingen tot een groot succes te maken zijn partners een belangrijke factor. Stichting Harlingen Sail is dan ook trots dat British Marine zich heeft verbonden aan het evenement. Dat een van de belangrijkste maritieme aansprakelijkheidsverzekeraars in de wereld zich aan het evenement verbindt is een enorme stimulans voor ons.”
In de zomer van 2018 vindt opnieuw The Tall Ships Races in Harlingen plaats. De start van dit nautische evenement wordt geopend met de Sail In op vrijdag 3 augustus. Vier dagen lang is het Friese havenstadje het decor voor een enorm nautisch spektakel. Er liggen circa 80 van ’s werelds grootste traditionele Tall Ships aan de kades. Het evenement wordt afgesloten met de Sail Out welke plaats vindt op maandag 6 augustus. Een evenement voor jong en oud!
 

Sail Harlingen Sail Harlingen