BESTBOATS DEALER PIRELLI

Officiële introductie op BOOT Düsseldorf

ROERMOND - BestBoats international yachtbrokers in Roermond is de exclusieve Benelux-dealer voor Pirelli tenders en ribs geworden.

De eerste Pirelli jet tender is vanaf eind februari te bezichtigen bij BestBoats in de verkoophaven Boulevard Nautique Roermond tijdens de Boulevard Nautique Testing Weeks (van 17 t/m 25 februari). Met haar nieuwe J-serie biedt Pirelli bouwers én eigenaren van luxe plezierjachten een hoogwaardige range jet tenders, waarbij in design en styling de link naar de racesport overduidelijk aanwezig is. Het profiel van de beroemde F1 Pzero-band wordt in alle Pirelli-boten als opvallend stijlelement gebruikt.

Pirelli jet tenders vormen de perfecte bijboot voor plaatsing op een zwemplateau met een tenderlift. Ze zijn bovendien ontworpen op de standaardmaten die gelden voor ingebouwde bootgarages. De J-serie bestaat uit een aantal standaardmodellen. Tegen meerprijs kunnen de boten op een groot aantal punten worden gecustomized, waarbij het uitvoeren van een jet tender in de corporate stijl van een bedrijf tot de mogelijkheden behoort.

Op Boot Düsseldorf  introduceert Pirelli haar nieuwste lijn tenders.

 

 

Best Boats 1 Best Boats 1
Best Boats 2 Best Boats 2
Best Boats 3 Best Boats 3