VOLG LIVE DE FINALE VAN VOLVO RACE

Tactisch spel richting finishlijn in Hongkong

HONGKONG- De vierde leg van de Volvo Ocean Race, van Melbourne naar Hongkong, bereikt haar climax. Zal het Scallywag met Annemieke Bes (https://www.youtube.com/watch?v=m8lQvWDiiiw) aan boord, lukken om als eerste in de thuishaven te finishen? Gaat team AkzoNobel een podiumplek scoren en weet Bouwe Bekking met Brunel er een eindsprint uit te persen?

Je kunt het allemaal live volgen op ons Volvo Ocean Race kanaal (http://www.watersport-tv.nl/pg-31400-7-115453/pagina/volvo_ocean_race_video39s.html).
Het is verheugend om te zien hoeveel zeilliefhebbers via Watersport-TV de race om de wereld volgen. Via ons aparte VOR-kanaal, maar ook via onze Facebook-pagina, kun je tijdens alle etappes via de tracker de deelnemende teams ieder moment van de dag volgen. Daarnaast ontvangen wij via de organisatie en de teams continue updates, prachtige foto’s, videobeelden en interviews die wij direct delen.
Door je te abonneren op ons Watersport-TV Youtube kanaal (https://www.youtube.com/channel/UCJ8Vs9Fv99ZHxn62pM6pRnw/videos) krijg je direct een melding als we nieuwe video’s online zetten. Dit geldt overigens niet alleen voor reportages van de Volvo Ocean Race, maar alles wat we produceren.

zat 4 zat 4