GEVARIEERD AANBOD OP BOOT HOLLAND

Friese beurs twee weken voor start bijna vol

LEEUWARDEN- Boot Holland ligt op schema. Niet alleen zijn nagenoeg alle vierkante meters gevuld, er is net als andere jaren ook weer een gevarieerd aanbod. Natuurlijk als drijvende kracht de boten - heel veel boten, maar ook motoren, vaarinnovaties, bootaccessoires en de laatste trends in waterrecreatie en funsports.

“De laatste weken hebben we een flinke slag kunnen maken. We zijn bijna vol en met nog twee weken te gaan zie ik het wel gebeuren dat die laatste plekken ook bezet raken. En dan hebben we het erg goed gedaan. De staalbouwsteiger bijvoorbeeld, ligt stampvol. Dat komt ook omdat er werven zijn die met meerdere schepen komen. Vedette Jachtbouw komt met vier en Brandsma Jachten zelfs met vijf schepen. Dat is ongekend natuurlijk. Daar spreekt vertrouwen uit.” Zo laat de organisatie weten.

De staalbouwsteiger ligt centraal in de Saksenhal. Aan de steiger bepalende bouwers als Aquanaut, Abim, Melior, Westerdijk/Noblesse, Pollard Jachtbouw en Smelne Yachtcenter. Deze laatste presenteert de nieuwe Haines 400 en Tornado Sailing toont de Delphia BluEscape 1200 2.0. Ook aanwezig zijn Bootcentrum Geertsma, Rheben Yachting en Serious Yachts die met een speciale Keizer 42 komt.
Allround
Maar ook de open boten als sloepen, ribs, tenders, consoleboten, rubberboten, polyester kajuitboten zijn ruim vertegenwoordigd. Enkele deelnemers in dit segment zijn Boot Akkrum, Seafury, Jokerboat en Debo watersport. Verder alles op het gebied van de watersport. Van motoren tot navigatieapparatuur en van elektronica tot kleding. Bekende bedrijven als Kuiper Verzekeringen, Allpa, Drinkwaard Motoren, Karyvo, Kempers & Van Twist, Epifanes, Raymarine, en Webasto zijn van de partij.
Recreatiepaviljoen
Nieuw dit jaar is het Recreatiepaviljoen. Zoals de naam al doet vermoeden zijn bedrijven uit deze watersporttak hier vertegenwoordigd. Te denken valt aan charterbedrijven, VVV’s, jachthavens en recreatie aan het water. Zo vind je hier onder andere La Mare met een prachtige houseboat en Lifestyle Yachting met de unieke TiNY Houseboot. Aansluitend aan dit plein is ook het Funpaviljoen met een groot waterbassin waar kennis kan worden gemaakt met funsporten als kiten en suppen.

De beurs wordt gehouden van vrijdag 9 tot en met woensdag 14 februari in het WTC Expo Leeuwarden en is een must voor iedere watersporter.

Openingstijden:
Vrijdag 13:00 – 22:00 uur
Zaterdag 10:00 – 18:00 uur
Zondag 10:00 – 18:00 uur
Maandag 13:00 – 22:00 uur
Dinsdag 10:00 – 18:00 uur
Woensdag 10:00 – 17:00 uur

Prijzen: De entree bedraagt € 14,50 voor volwassenen en jeugd t/m 12 jaar mag gratis naar binnen.
Online tickets € 12,50 Parkeren kost € 4,00.

Boot Holland Boot Holland
Boot Holland 2 Boot Holland 2
Boot Holland 3 Boot Holland 3