EERSTE 20 METER MOTORJACHT STEELER TE WATER

NG65 S-line “Li-Janne” is custom made en 100% rolstoeltoegankelijk

STEENWIJK- Bij Steeler Yachts is de oplevering van nieuwe schepen begonnen met de allergrootse tot nu toe: de bijna 20 meter NG65 S-line. Niet alleen haar indrukwekkende verschijning, maar zeker de technische hoogstandjes maken het schip bijzonder.

Li-Janne is geheel ontwikkeld rondom de eisen van rolstoeltoegankelijkheid voor Li-Janne, de dochter van de eigenaren. De uitschuifbare rolstoeltransfer, die aan zowel bakboord als stuurboord gebruikt kan worden, zorgt voor toegang tot het schip en de hydraulische lift midscheeps zorgt voor comfortabele toegang naar de slaapkamer, die tevens voorzien is van de benodigde medische- en verzorgingsapparatuur.

Deze S-line is gebouwd van staal en voorzien van een dubbele motorisering die een kruissnelheid mogelijk maakt die significant boven de rompsnelheid ligt. CE-A certificering en een stabilisatiesysteem van Magnus Master staan garant voor veilige en comfortabele lange offshore reizen. De gepatenteerde S-line steven draagt bij aan extreem efficiënt brandstof verbruik en minimaliseert buiswater tot een minimum door de scherpe aansnijhoek van boegwater in combinatie met de hoge waaiersteven.

Frameloos

Het stuurhuis is rondom voorzien van gebogen dubbel glas dat vrijwel frameloos gemonteerd is, hetgeen resulteert in een indrukwekkend panoramisch uitzicht. De Li-Janne heeft 4 slaapkamers, die ruimte bieden aan 9 gasten aan boord.
De komende weken staat het testprogramma op de Noordzee gepland waarna de oplevering zal plaatsvinden. Tegelijkertijd werden de NG57 S-line ’May-Lillian’ voor een Engelse eigenaar en de NG40 ’Marlena’ te water gelaten. Steeler Yachts heeft op moment 18 motorjachten in aanbouw.

steeler_120318 steeler_120318