NAVIGATIE APP VOOR WATERSPORTERS

Een jaar gratis met Watersport-TV relatiecode

ALMERE-HAVEN-Lighthouse heeft een navigatie app ontwikkeld voor watersporters. De app kun je als kijker van Watersport-TV een jaar gratis uitproberen.
Na het downloaden van de app voer je de maten van je boot in. Vervolgens werkt het heel eenvoudig. Je geeft aan waar je naar toe wilt varen, bijvoorbeeld een haven. Lighthouse Navigatie geeft vervolgens de kortste route aan. Je hoeft alleen nog maar de blauwe lijn te volgen op je scherm, net als je gewend bent van je navigatie in de auto.
Nautische mijlen
Wanneer je route is bepaald, dan zie je de afstand in kilometers en in nautische mijlen. Je weet zelf met welke snelheid je ongeveer vaart, dus je kunt zó uitrekenen hoe lang de tocht ongeveer gaat duren. Wil je weten hoe de haven is gelegen, hoe je deze het beste kunt aanlopen. Of wil je weten waar de faciliteiten zijn? Klik dan op het Google Earth icoon en je ziet een satellietfoto van de haven met daarin aangegeven waar de faciliteiten zich bevinden. Als het telefoonnummer van de havenmeester bij een haven wordt getoond, dan kun je daarop klikken en bellen en een ligplaats reserveren.
Naast havens en trailerhellingen staan er ook watersport bedrijven in de app. Wanneer de app start haalt hij de nieuwste aanvullingen en correcties op. Zo heb je altijd de meest up-to-date informatie.
Lighthouse Navigatie werkt op Android en iOS (Apple) telefoons en tablets. Veel gebruikers vinden een tablet fijn omdat deze een groter scherm heeft. Je hebt wel GPS nodig (dus een iPod werkt niet) en je hebt in ieder geval bij de start WiFi of 4G nodig.
De Lighthouse App kost € 9,99 per jaar. Volgers van Watersport TV kunnen vrijblijvend de app een jaar gratis gebruiken. Vervolgens kun je beslissen of je een jaarlijks abonnement wilt hebben.



Wil je de app downloaden? Dit zijn de links:
Android:    App Lighthouse Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tildesign.thelighthouse)
Apple:   Lighthouse app (https://itunes.apple.com/us/app/the-lighthouse/id1037237542)

 

Android gebruikers

Download de app in zijn geheel.

Ga naar het menu (drie streepjes in de linker bovenhoek).

Ga naar, relatie code.

Vul in : WATERSPORTTV01
 

Apple gebruikers

Download de app in zijn geheel.
Ga naar het menu (drie streepjes in de linker bovenhoek).

Ga naar, volledige versie

Vul in : Je E-mail adres (dus het Email adres van de gebruike/downloader)

AY1Q1405 AY1Q1405
Vaarkaart Vaarkaart
Vaarkaart 3 Vaarkaart 3
unnamedMOUFFJE1 unnamedMOUFFJE1
Vaarkaart 2 Vaarkaart 2