WEDSTRIJDZEILEN VOLGENS DE REGELS

Laatste aflevering van online cursus

ENKHUIZEN- Of er tijdens zeilwedstrijden zichtbaar beter volgens de regels van het wedstrijdreglement wordt gezeild, weten we niet. Wat we wel weten is dat velen inmiddels onze online cursus ’Wedstrijdzeilen volgens de regels’ volgen. In deze gratis online cursus legt Henk Plaatje met behulp van animaties en veel echte zeilbeelden op begrijpelijke wijze de belangrijkste zeilregels uit. Het idee achter de cursus is om de regelkennis onder wedstrijdzeilers bij te brengen en te vergroten, zodat op het water op de juiste momenten de juiste beslissingen worden genomen.

De cursus bestaat uit vijf afleveringen van telkens zo’n 5 minuten. De eerste vier delen zijn afgelopen weken online gegaan. De laatste aflevering, met aandacht voor het ronden van het benedenwindse merkteken, staat nu online op Watersport-TV. Klik hier als je deel 5 wilt bekijken...wedstrijdzeilregels (https://www.youtube.com/watch?v=5a2_XI6ZnMc&t=21s)

In alle rust, op een moment dat het jou uitkomt, kun je alle afleveringen altijd terugzien via ons Watersport-TV Youtube kanaal (https://www.youtube.com/watch?v=q-Y0mUoXBGM&list=PLknav5SiCownHUxt870oHi5fh4GMsXfkY) 

 

Veel wedstrijdzeilplezier.

P6050224 P6050224